Centrála TVA zo seriálu Loki skutočne existujeDisney/Marvel
StoryEditor

Fanúšikovia šalejú! Centrála TVA z Lokiho skutočne existuje. V jej útrobách môžeš aj prespať

Miroslav Kamody18.11.2023., 13:00h

Seriál Loki po premiére druhej série mnohí označujú za to najlepšie zo seriálovej dielne Marvel Studios. To však ani zďaleka nie je všetko.

Lajkuj Brainee.sk na

Marvel Cinematic Universe je najúspešnejšia filmová/seriálová franšíza histórie kinematografie. Milióny ľudí po celom svete sa pri pohľade na nové zábery či informácie ide zblázniť a mnohí by radi zašli ešte ďalej. Poprechádzať sa lokáciami z MCU však nie je jednoduché. Drvivá väčšina z nich totiž neexistuje.

image

Máme pre teba nálož zaujímavostí zo seriálu Loki. Herec Tom Hiddleston je údajne pripravený dať zbohom milovanej postave

To je príklad Asgardu, ale aj Stark Tower, ktorá je v MCU situovaná v centre New Yorku. Seriál Loki však priniesol lokáciu, ktorú si na vlastné oči môže pozrieť každý z nás. Ide o centrálu Time Variance Authority, ktorá sa v seriáli predstavila v takzvanom retro-futuristickom štýle.

Nejde pritom o lokáciu, ktorá by celá vznikla v štúdiu. Jej základom je Atlanta Marriott Marquis Hotel, ktorý vyrazí dych každému návštevníkovi. Pokiaľ ťa zaujíma, čo všetko je skutočné a čo tvorcovia museli dotvoriť skrz počítačové efekty, pozri si galériu nižšie. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/cestovanie/tipy, menuAlias = tipy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 04:45