New YorkUnsplash/Andre Benz
StoryEditor

Poprechádzaj sa s nami upršanými ulicami New Yorku z pohodlia domova. Toto video v tebe vyvolá úplný pokoj

Miroslav Kamody10.11.2023., 11:00h

Máme pre teba video, od ktorého sa nebudeš vedieť odlepiť. Je totiž dokonale pohlcujúce a upokojujúce.

Lajkuj Brainee.sk na

Dni sú čoraz kratšie, jesenná depresia je u mnohých na vrchole a my sa nedokážeme prinútiť robiť niečo produktívne. Toto obdobie môže byť pre mnohých náročné, a tak je dobré na okamih zastaviť a kompletne si vyčistiť hlavu. A k tomu by ti malo dopomôcť nasledujúce video.

V ňom ťa prenesieme priamo do rušných ulíc amerického New Yorku, destinácie, na ktorej navštívenie potrebuješ poriadnu kopu peňazí. Ak ich nemáš, nič sa nedeje - stačí sa pokojne usadiť, urobiť si teplý čaj a zapozerať sa do tohto 4K videa.

image

Toto sú najlepšie bary na svete za rok 2023. Do prvej stovky sa prebojoval aj známy bratislavský podnik

„Keď vydali varovanie pred bleskovými povodňami a silnými búrkami v New Yorku, vedel som, že musím ísť von a natočiť video,” píše autor pod popisom k videu. Zároveň divákom odkazuje, že najlepšie si ho užiješ pri počúvaní so slúchadlami „pre úplne pohlcujúci zážitok z priestorového zvuku”.

V ASMR (autonomous sensory meridian response - autonómna senzorická meridiánová odpoveď) videu sa poprechádzaš po daždivom veľkomeste a navštíviš miesta, ako Manhattan či slávne Times Square. Silný lejak strieda slabý dážď a všetko sa mieša so zvukmi newyorskej dopravy a mestských zvukov. Jednoducho ideálny spôsob, ako vypnúť.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/cestovanie/tipy, menuAlias = tipy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 15:24