Lietadlo spoločnosti DeltaReuters/Lucy Nicholson
StoryEditor

Pasažier dostal hnačku na palube lietadla, ob*ral celú uličku. Pilot vyhlásil biologické nebezpečenstvo, musel núdzovo pristáť

Miroslav Kamody05.09.2023., 10:00h

Pasažieri do Barcelony zažili let ako z najhoršej nočnej mory. Deväť kilometrov nad zemou, bez možnosti vyvetrať.

Lajkuj Brainee.sk na

Len si to predstav - celý rok dôkladne šetríš každý cent, nájdeš letenky za výhodnú cenu, vybavíš si voľno v práci a konečne sedíš v lietadle do vysnívanej Barcelony, ktorú si vždy túžil vidieť. A potom ti niekto obse*ie päty aj celý stroj vo výške 9-tisíc metrov nad zemou. A urobí to tak nechutne, že pilot vyhlási biologické nebezpečenstvo a obráti celý let.

Ako informuje portál Unilad, presne toto sa stalo počas letu z Atlanty do Barcelony. Lietadlo spoločnosti Delta bolo nútené vrátiť sa po dvoch hodinách naspäť do Atlanty po tom, čo mal jeden s pasažierov takú hnačku, že zašpinil celú stredovú uličku lietadla.

image

Tento kúsok oblečenia si do lietadla rozhodne neobliekaj. V prípade požiaru to môže byť pre teba nebezpečné

Pilot hovoril o biologickom nebezpečenstve

Ešte trápnejšie pre nemenovaného pasažiera je, že by sme sa o probléme nikdy nedozvedeli, keby nebolo používateľa internetu, ktorý nahrávku konverzácie nahral na Twitter. V krátkej výmene názorov môžeš počuť, ako pilot Delty vysvetľuje, že núdzovo pristanú späť v Atlante.

„Toto je problém s biologickým nebezpečenstvom,” hovorí pre kontrolu letovej prevádzky a dodáva: „Mali sme cestujúceho, ktorý mal hnačku počas celej cesty lietadlom, takže sa chceme vrátiť do Atlanty.”

image

Lietadlo spoločnosti Delta

Reuters/Lucy Nicholson

Je pochopiteľné, že identita nešťastného pasažiera zostáva záhadou, ale iní často letiaci cestujúci odhalili niekoľko podrobností o pochmúrnom úteku. Jedna používateľka Twitteru v reakcii na klip tvrdila, že jeho partner bol na palube, a povedala, že palubný personál použil voňavý dezinfekčný prostriedok.

Kvapkalo to uličkou

Keďže okno sa v lietadle nedá otvoriť, možno sa ti to bude zdať ako dobré riešenie, no nestalo sa tak. „V tom lete bol môj partner! Bolo to dosť zlé. Kvapkalo to uličkou a strašne to páchlo,“ vysvetlila užívateľka. „Dezinfekčný prostriedok s vôňou vanilky, ktorý použili, spôsobil, že to celé voňalo ako vanilkové ho*no. “

image

Fanúšikovia chvália Billie Eilish. Namiesto súkromného tryskáča sa presúva bežnými linkami spolu s turistami

Našťastie nezostali vo vzduchu príliš dlho. Po pristátí v Atlante boli všetci preložení na iný len a do slnečného Španielska dorazili o takmer osem hodín neskôr. 

Hovorca Delty pre Fox News povedal: „Let Delta 194 z Atlanty do Barcelony sa vrátil do Atlanty po zdravotných problémoch na palube. Naše tímy pracovali čo najrýchlejšie a najbezpečnejšie, aby dôkladne vyčistili lietadlo a dostali našich zákazníkov do ich konečnej destinácie. Úprimne sa ospravedlňujeme našim zákazníkom za meškanie a nepríjemnosti s ich cestovnými plánmi.“

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 22:38