Hotel svojou strašidelnou povesťou láka mnohých ľudí.Twitter/luis Hernández/
StoryEditor

V najstrašidelnejšom hoteli v Amerike údajne mátoží duch sexuchtivej komornej. Zoznám sa s hotelom Skirvin

kov29.10.2022., 13:00h

Viac ako storočný hotel v centre Oklahoma City je impozantná stavba v štýle Art deco. Má 14 poschodí a 225 izieb, hovorí sa však, že v ňom straší.

Lajkuj Brainee.sk na

Desivá história

V období prohibície mal pôvodný majiteľ hotela WB Skirvin románik s komornou Effie, ktorý skončil nechceným tehotenstvom. Aby sa vyhol škandálom a zachoval si svoju povesť, rozhodol sa slúžku zamknúť v hotelovej izbe na 10. poschodí. Tam strávila tehotenstvo, ani po pôrode ju však Skirvin nechcel púšťať von a Effie upadla do depresie. Nakoniec vyskočila von z okna aj so svojím novorodeniatkom. Obaja zahynuli bez toho, aby si to všimli napríklad médiá. 

Effie bola považovaná za ženu „ľahších mravov“ a odvtedy sa množia svedectvá mužov, ktorí boli v hoteli ubytovaní a údajne počuli ducha ženy, ktorý s nimi chcel súložiť, keď boli sami v izbách.

Iní zase hovoria, že pri sprchovaní videli postavu nahej ženy. Jeden bývalý návštevník opísal, že bol počas svojho pobytu sexuálne napadnutý neviditeľnou entitou. Zamestnanci tvrdia, že počas rokov videli, ako sa predmety pohybujú samé od seba a v noci nie sú ničím výnimočným zvláštne zvuky, ozývajúce sa z izieb i na chodbách hotela. 

Effie a jej dieťa nie sú jedinými ľuďmi, ktorých v hoteli Skirvin stretla tragédia. Prvý manažér tohto hotela sa zastrelil v roku 1913. Napriek tomu, alebo možno aj vďaka strašidelným legendám, si do hotela našli cestu mnohé slávne osobnosti. Napríklad americkí prezidenti Ronald Reagan a Harry Truman, či umelci ako Elvis Presley a Paul McCartney, píše BBC.

image

Des a hrôza v odľahlých lesoch Salemu. Airbnb ponúka na prenájom najstrašidelnejší dom na svete

Pomôž mi

„Ľudia nám hovoria, že svetlá v izbe v noci blikajú alebo sa nečakane zabuchnú dvere na skrini,“ hovorí Don Jacskon, marketingový riaditeľ hotela.

„Niektorí hostia tvrdili, že na zahmlenom zrkadle v ich kúpeľni sa objavili slová „pomôž mi“, o hoteli kolujú viaceré strašidelné historky, ale radšej sa od nich držíme ďalej, pretože sa nepreukázali ako skutočné,“ uzatvára Jackson.

Hotel svojou strašidelnou povesťou láka mnohých ľudí. Napríklad aj youtuberka Literally Lizzi sa rozhodla vyskúšať si noc v ňom na vlastnej koži.

Vystrašení basketbalisti NBA

V roku 2010 boli v hoteli ubytovaní basketbalisti tímu New York Knicks. Počas noci vraj viacerí mali desivé paranormálne zážitky, a to údajne ovplyvnilo ich zápas proti Oklahoma City Thunder, v ktorom prehrali. 

Neskôr niečo podobné hovorili aj Chicago Bulls, ktorí sa sťažovali na dvere, ktoré sa samy zabuchovali a vydávali zvláštne zvuky.

Myslíš si, že v hoteli Skirvin naozaj straší? 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 12:00