Michael Jackson svoje sídlo predáva už rokyTwitter/SoleCollector, Brainee x Canva
StoryEditor

Luxusné paláce na predaj, ktoré nikto nechce. Nechýba kult osobnosti Michaela Jordana a leopardie vzory Ivany Trumpovej

Miroslav Kamody26.04.2023., 16:00h

Jediný, kto si vždy myslí, že status celebrity zvyšuje hodnotu domu, je iba samotná celebrita. A tieto na to doplatili najviac.

Lajkuj Brainee.sk na

Serena Williams

Jedna z najslávnejších tenisiek počas svojej profesionálnej kariéry vyhrala 56 turnajov WTA v dvojhre a 18 turnajov vo štvorhre. Aspoň dvakrát vyhrala každý zo štyroch grandslamových turnajov v dvojhre aj vo štvorhre. A čo je pre tento zoznam zrejme najdôležitejšie, v ženskom tenise zarobila historicky najväčšiu finančnú čiastku. 

A musíme povedať, že zaslúžene. Tenistka investovala do viacerých luxusných nehnuteľností. Je všeobecne známe, že je vlastníčkou najmenej troch sídiel. Jedným z nich je aj dokonalá novostavba v španielskom štýle o rozlohe takmer 560 metrov štvorcových, za ktorú zaplatila neznámu sumu, ktorá sa pohybuje od 6,1 do sedem miliónov dolárov.

Sídlo sa nachádza v uzavretej komunite so slávnym poštovým smerovacím číslom 902 10 Beverly Hills, takže za susedov by si mal napríklad Jennifer Lopez, Gwen Stefani a Britney Spears. Aj keď je otázne, či by si chcel poslednú menovanú mať za susedku, všakže.

Aj keď zvonku dom vyzerá honosne, v jeho útrobách sú biele steny, svetlé drevené podlahy a okná s oceľovým rámom. Pozemok je v tvare trojuholníka a okrem úzkej časti s bazénom tu toho veľa nenájdeš.

Súčasťou sídla je obrovská kuchyňa s kuchynským ostrovčekom so skrinkami, vonkajším priestorom na varenie, vínnou pivnicou, herňou, masážnou miestnosťou, miestnosťou na jogu, priestrannou verandou, krbom a posilňovňou. Nehnuteľnosť sa predáva za 6,7 milióna dolárov.

Najhoršie pre Serenu a jej šance na predanie domu je, že v oblasti sa nachádzajú aj lacnejšie ponuky, ktoré ju prebíjajú väčším bazénom, masívny altánok či vežovité schodisko.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 03:30