Michael Jackson svoje sídlo predáva už rokyTwitter/SoleCollector, Brainee x Canva
StoryEditor

Luxusné paláce na predaj, ktoré nikto nechce. Nechýba kult osobnosti Michaela Jordana a leopardie vzory Ivany Trumpovej

Miroslav Kamody26.04.2023., 16:00h

Jediný, kto si vždy myslí, že status celebrity zvyšuje hodnotu domu, je iba samotná celebrita. A tieto na to doplatili najviac.

Lajkuj Brainee.sk na

Ivana Trumpová

Česko-americká podnikateľka, lyžiarka, modelka a v neposlednom rade prvý manželka miliardára a neskoršieho amerického prezidneta Donalda Trumpa, zomrela 14. júla minulého roka.

Po rozvode s kontroverzným Trumpom v roku 1992 si Ivana premenila bývalú zubnú ordináciu v luxusnej časti New Yorku Upper East Side na svoj domov. A rozhodne pri tom nešetrila. 

Mala totiž peniaze z rozvodového konania a preto si mohla dovoliť mestský bytový dom prerábať dlhých 12 rokov. A to je dostatok času na to, aby ho zaplavila luxusom. Nechýbajú ružové mramorové podlahy, nábytok s leopardím vzorom či zábavná miestnosť s tapetou so zlatým zdobením.

Ivana mala jasnú predstavu, pre The Wall Street Journal povedala, že chcela, aby jej domov vyzeral „ako by žil Ľudovít XVI., keby mal peniaze.“

Práve v tomto dome vychovala tri deti, ktoré mala s Trumpom, Donalda Trumpa Jr., Erica Trumpa a Ivanku Trumpovú. Dom sa predáva za závratnú sumu 26,5 milióna dolárov a zaujímavosťou je, že od novembra minulého roka, kedy sa dom na trhu objavil, jeho cena ani raz neklesla.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 10:33