Netflix HouseNetflix
StoryEditor

Netflix otvorí vlastné tematické domy. Oproti Disneylandu sú na smiech, stavia na Stranger Things, Squid Game či Bridgertone

Miroslav Kamody21.06.2024., 12:00h

Netflix sa chystá otvoriť svoje prvé zábavné kamenné prevádzky. Vieme, ako budú vyzerať.

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia spoločnosť Netflix oznámila, že sa chystá spustiť prvé inkarnácie svojho konceptu Netflix House. Platforma to uviedla na svojom blogu Netflix Tudum spolu s umeleckým stvárnením jedného z miest, píše portál Engadget. 

Prvé Netflix Houses sa však budú nachádzať poriadne ďaleko od Slovenska - otvoria ich v Dallase a King of Prussia vo Filadelfii. Obe by mali privítať prvých fanúšikov už na budúci rok.

image

Netflix po Dahmerovi predstaví ďalších vrahov. Vieme, akému prípadu sa bude venovať druhá séria populárneho seriálu

Ďaleko od Slovenska

Aj keď je ťažké automaticky si nepredstavovať konkurenciu pre Disneylandy, pri pohľade na veľkosť aj ponuku ti to radšej ani neodporúčame. Budú totiž menšie a ponúknu toho omnoho menej. Na druhú stranu však Netflix vlastní projekty, ktoré by v podobe atrakcií ľudí mohli pritiahnuť.

Ide pritom o prvý pokus streamovacieho giganta otvoriť kamenné prevádzky. Lokality by mali ponúknuť stolovanie, živé podujatia a interaktívne súbory a zážitky založené na niektorých z najpopulárnejších relácií a filmov Netflixu.

„Zážitkové miesto zábavy“ umožní fanúšikom šou ako Bridgerton, Money Heist, Stranger Things a Squid Game interakciu s niektorými zo svojich najznámejších scén a prostredí. Oznámenie sľubuje, že hostia môžu robiť veci ako „tanec so svojím partnerom na orchestrálny cover piesne Taylor Swift v prostredí repliky setu Bridgerton“.

Squid Game naživo

Potom môžeš vstúpiť do inej oblasti Netflix House a „súťažiť vo výzve Sklenený most z hry Squid Game“ - pravdepodobne bez toho, aby si na jej konci naposledy vydýchol. No a samozrejme nemôže chýbať to najdôležitejšie - obchod so suvenírmi.

image

Rozuzlenie tretej série Bridgertonu či finále Sweet Tooth. Aj tieto novinky ťa čakajú na Netflixe v júni

V ponuke by malo byť napríklad tričko Hellfire Club zo Stranger Things, kópia stolovej hry The Queen‘s Gambit alebo hrnček na kávu „Prežil som hru smrti bohatého chlapa“ z hry Squid Game

Pravdepodobne žiadny špičkový zábavný zážitok nie je úplný bez vynútenej cesty cez obchod so suvenírmi. Môžete si vyzdvihnúť špeciálny tovar, ako je tričko Hellfire Club, kópia stolovej hry The Queen‘s Gambit alebo hrnček na kávu s nápisom „I survived a rich guy’s game of death“ z hry Squid Game. 

ANKETA
Čo hovoríš na koncept Netflix House?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/novinky, menuAlias = novinky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
21. jún 2024 12:02