McDonald‘s otvoril predajňu na naozaj nezvyčajnom mieste.Tiktok/8075 Avenue Marcel-villeneuve In Saint-françois, Laval, Quebec./
StoryEditor

McDonald‘s otvoril predajňu na naozaj nezvyčajnom mieste. Je uprostred polí a bez elektriny

Michal Čiernik28.11.2023., 15:00h

Majú viac ako 36-tisíc pobočiek po celom svete. Novootvorená prevádzka v Kanade však baví internet a je novým zdrojom konšpiračných teórií.

Lajkuj Brainee.sk na

McDonald‘s je značka známa na celom svete, pričom reťazec rýchleho občerstvenia pôsobí vo viac ako stovke krajín. Svoje prevádzky logicky stavajú vo väčších mestách alebo hustejšie obydlených oblastiach.

Pobočku, ktorú otvorili len pred pár dňami, však postavili na veľmi neobvyklom mieste. Veľmi rýchlo sa stala virálnou a ľudia začali špekulovať, prečo ju postavili na tak odľahlom mieste.

image

McDonald nelegálne zamestnával vyše 300 detí. Z toho dve 10-ročné mali pracovať bez mzdy až do druhej ráno

Nový McDonald‘s sa nachádza na 8075 Avenue Marcel-Villeneuve v Saint-François, Laval, v kanadskom Quebecu. „Oficiálne otvorené pre podnikanie. Náš personál vás očakáva v našej novej reštaurácii na 8075 Marcel-Villeneuve, Laval,“ napísala reštaurácia na Facebooku.  

Uprostred poľa a bez elektriny

Napriek tomu, že je nová reštaurácia otvorená len týždeň, stala sa virálnou vďaka videu na TikToku, ktoré nahral @thumbs.up.canuck.

TikToker zostal z novej reštaurácie trochu zmätený. Najviac ho zaskočilo miesto, kde sa McDonald‘s nachádza, a skutočnosť, že v ňom zrejme nie je zavedená elektrina. „Je to doslova uprostred poľa. Je obklopená farmami a ešte tam nie je ani elektrina. To miesto funguje na generátor! To je šialené!“ hovorí vo videu.

Konšpiračné teórie

Video má na TikToku viac ako 38-tisíc zhliadnutí a v komentároch pod ním sa nahromadilo množstvo konšpiračných teórii o polohe pobočky.

Ľudia dokonca naznačovali, že spoločnosť McDonald‘s Canada Corporate musí vedieť niečo, čo všetci ostatní nevedia. „Určite vedia, že sa niečo chystá, inak by to tam nedali len tak pre nič za nič,“ tvrdil jeden používateľ.

„Do dvoch rokov bude strategicky obklopená novými domami,“ dodal ďalší používateľ TikToku. Podobný názor mal aj ďalší fanúšik, „všetky okolité farmy sa chystajú kúpiť a predať developerom,“ špekuloval v komentári pod videom.

Spoločnosť McDonald‘s Canada sa k situácii nevyjadrila.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/biznis, menuAlias = biznis, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 11:43