Na Slovensko mieri najlepšie zarábajúci športovec na svete.Instagram/cristiano, Braineexcanva/
StoryEditor

Trávnik na Tehelnom poli brázdi Cristiano Ronaldo. Najlepšie zarábajúci futbalista obľubuje luxusné vily, v týchto krajinách ich vlastní

Michal Čiernik08.09.2023., 10:00h

Celková hodnota jeho majetku sa pohybuje okolo 500 miliónov dolárov. Jeden z najslávnejších futbalistov planéty si ide luxusné nehnuteľnosti. Pozri sa, kde všade má vily.

Lajkuj Brainee.sk na

Apartmány v Lisabone

Futbalová hviezda má v hlavnom meste Portugalska údajne najdrahší byt v meste. Luxusnú nehnuteľnosť na Avenida de Liberdade v roku 2019 kúpil za asi sedem miliónov eur. Okrem neho má mať futbalista ďalší nešpecifikovaný byt v hlavnom meste v oblasti Rua Castilho.

Tajná vila v Taliansku

Keď v roku 2018 prestúpil z Realu do talianskeho Juventusu za 117 miliónov eur, kúpil si tajnú nehnuteľnosť na predmestí Turína. O tejto nehnuteľnosti nie je veľa známe, hoci sa verí, že hráč ju stále vlastní, napriek tomu, že Seriu A po troch sezónach opustil.

image

Zverejnili rebríček najlepšie zarábajúcich celebrít na Instagrame. Za jeden príspevok si pýtajú milióny

Ronaldovu slávu a popularitu podčiarkuje aj jeho fanúšikovská základňa. Na Instagrame má rekordných 604 miliónov sledovateľov. Podľa Forbes sa v roku 2020 stal prvým aktívnym športovcom v tímovom športe, ktorý v kariére prekonal miliardu dolárov.

Okrem doživotnej zmluvy s Nike si Ronaldo zarába mimo ihriska svojím oblečením, doplnkami, hotelmi a telocvičňami značky CR7.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/biznis, menuAlias = biznis, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
09. máj 2024 13:36