50 cent a Sean Combs (Diddy).Instagram/Reuters/
StoryEditor

Na Diddyho sa sypú ďalšie obvinenia zo zvrhlostí, 50 Cent odhalí detaily v pripravovanom dokumente

Sarah Dobiašová22.10.2024., 11:00h

V čase, keď Sean ‘Diddy‘ Combs čelí závažným obvineniam z obchodovania s ľuďmi, 50 Cent sa rozhodol poodhaliť kulisy Diddyho párty za posledných desať rokov. S novými žalobami a provokatívnymi komentármi sa situácia stáva ešte napínavejšou.

Lajkuj Brainee.sk na

Sean ‘Diddy‘ Combs čelí vážnym obvineniam z obchodovania s ľuďmi a zločineckých aktivít a momentálne je vo väzbe, kde čaká na súdne konanie. Početné obvinenia, vrátane tých, ktoré sa týkajú jeho „Freak Off“ párty, kde údajne zdrogoval sexuálne pracovníčky, sú predmetom ostrej diskusie v mediálnych kruhoch. Portál LADbible uvádza, že 50 Cent, známy svojimi provokáciami a ostro sledovanými komentármi, sa obhajuje rozhodnutím zverejniť svoje poznatky o Diddyho praktikách, zdôrazňujúc, že ide iba o jeho pohľad na situáciu.

image

Kauza Diddy: Raper konečne prelomil mlčanie, medzitým pribúdajú nové obvinenia zo znásilňovania žien a obťažovania mužov

Diddy 17. septembra verejne vyhlásil, že sa cíti byť nevinný, a odmieta všetky obvinenia, pričom jeho právnici tvrdia, že sú to len pokusy o získanie publicity. Avšak tlak na Diddyho sa zvyšuje; nedávno bolo v New Yorku podaných sedem nových civilných žalôb, kde štyria muži a tri ženy obviňujú Diddyho zo sexuálneho napadnutia na párty v Los Angeles, New Yorku a Las Vegas. Najmladšia žalobkyňa mala v tom čase iba 13 rokov. Tieto žaloby tvrdia, že Diddy a jeho tím dávali obetiam drogy do nápojov, čo spôsobilo, že žalobcovia sa cítili nevoľno a mali závraty, a niektoré obsahujú aj obvinenia zo znásilnenia a sexuálneho napadnutia, informuje portál BBC.

50 Cent oznámil, že pracuje na dokumente o obvineniach voči Diddymu, pričom zdôrazňuje, že ide o zložitý príbeh s významným ľudským dopadom. Má byť reakciou na vyostrenú situáciu a pokusom o odhalenie skutočných okolností okolo Diddyho životného štýlu.

Súdne konanie Diddyho je naplánované na máj 2025, kde sa bude musieť obhájiť pred obvineniami, ktoré by mu mohli v prípade odsúdenia priniesť doživotný trest. Medzitým sa raperov plánovaný dokument považuje za dôležitý v diskusii o sporných praktikách, ktoré môžu ovplyvniť celú kultúru hip-hopu.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. október 2024 11:03