Fanúšik metra si kúpil starú loď. Jej dizajn mu hneď pripomenul obľúbené metro. Tak si ho prerobil na obytný plávajúci vagón.Profimedia.cz/
StoryEditor

Premenil loď na vozeň z ikonického londýnskeho metra. Pozri sa, ako sa v ňom býva

Michal Čiernik01.02.2023., 10:00h

Fanúšik metra si kúpil starú loď. Jej dizajn mu hneď pripomenul obľúbené metro. Tak si ho prerobil na obytný plávajúci vagón.

Lajkuj Brainee.sk na

39-ročný Daren Brown si kúpil loď za približne 23-tisíc eur. Na prvý pohľad ho oslovil jej tvar, ktorý mu pripomenul jeho obľúbené londýnske metro. Rozhodol sa ju prerobiť a premaľovať, aby vyzerala ako podzemný vlak v Londýne a pomenoval ju Mind the Gap.

Darren Brown, ktorý sa živý ako záhradník a opatrovateľ, miluje výlety na svojej lodi. So sebou berie aj svoju manželku a syna. „Moja žena si myslela, že namaľovať to ako podzemný vlak sa bude páčiť iba železničným nadšencom, ale ona je obľúbená medzi všetkými ľuďmi,“ prezradil pre The Sun.

image

Muž zaparkoval Boeing vo svojom lese a prerobil si ho na domov. Život ho stojí pár drobných

Kompletná modernizácia plavidla trvala šesť mesiacov. Hausbót je plne vybavený všetkým potrebným pre život. Interiér je zariadený množstvom doplnkov s tematikou londýnskeho metra, a to vrátane obliečok s mapou všetkých trás.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 17:30