Dom v Texase si neudržal nájomníkov dlhšie ako šesť mesiacovWfaa/Youtube
StoryEditor

Nikto v dome nezostal dlhšie ako šesť mesiacov. Duch mal nájomníkom šepkať sexuálne narážky

Nikola Michalkova22.10.2022., 10:00h

Asi každý z nás zažil nepríjemné vŕzganie či pukanie v dome či byte. V dome v Texase má však duch ľuďom hovoriť sexuálne poznámky, čo je rozhodne iný druh šialenstva.

Lajkuj Brainee.sk na

S tvrdeniami o strašení, o duchoch a podivných udalostiach, sme sa stretli, pravdepodobne, všetci. Či už na vlastnej koži alebo len z rozprávania iných. Taktiež je to neodmysliteľná súčasť strašenia pri halloweenskom stretnutí. Dom na Denton Street v Texase však nie je len o strašení duchom, ktoré by zahŕňalo otváranie dverí či hýbanie predmetmi. Podľa slov jeho majiteľky má duch šepkať sexuálne veci, čo je dôvodom, prečo sa nájomníci dlhú dobu v dome neohriali. 

Nezdržia sa dlho

Majiteľka domu na Denton Street v Texase Linda Hill vysvetľuje, že nájomníci sa v ňom nikdy nezdržali dlho. Dom nazvala ako „otáčavé“ dvere, pretože ľudia prišli a takmer vzápätí aj odišli. „Šesť mesiacov je najdlhšia doma, čo niekto v dome zostal,“ hovorí na portáli Unilad. 

Linda spolu s manželom boli veľmi zmätení, keď si nájomníci len tak zbalili kufre a bez akéhokoľvek vysvetlenia odišli. V tom čase netušili, čo sa deje, a už vôbec by ich nenapadlo, že za všetkými záhadnými odchodmi stál neslušný duch. 

Po tom, čo desať nájomníkov odišlo v priebehu dvoch rokov, jeden predsa len priznal dôvod, prečo dom opúšťa, a povedal Linde, že veria, že dom je prenasledovaný duchmi. Určite si vieš predstaviť, ako sa asi po tejto správe mohla tváriť. 

Neverila im

Samozrejme, Hill sa zachovala asi tak, ako by sa zachoval každý a tvrdila, že týmto vyjadreniam neverila. Dôkaz na seba nenechal dlho čakať a tvrdeniam o prítomnosti niečoho nadprirodzeného uverila po tom, čo zažila pri sprchovaní. 

Podľa jej slov sa mala za sprchovým závesom objaviť tmavá postava. Vyzeralo to ako ikonická scéna z filmu Psycho, avšak na rozdiel od filmu, kde postava brutálne vraždila, postava u Lindy v kúpeľni len zašepkala: „Vyzeráš dobre.“ Následne postava odišla. 

image

Majiteľka domu porozprávala svoj zážitok s duchom, na ktorého najskôr neverila

Wfaa/Youtube

Linda si najskôr myslela, že za tým stojí jej manžel a možno aj dúfala, že to bol len vtip jej polovičky. Ale keď následne vošiel do kúpeľne a opýtal sa jej, s kým sa rozprávala, uvedomila si, že to nebol on. Toto však nebola jediná zvláštnosť. Na kamerovom zázname bolo vidieť dvere, ktoré Linda zatvárala, ako sa otvorili. Audio nahrávky taktiež zachytili údajného ducha, pre ktorého všetci odchádzali, ako hovoril „oh, zlato, takto to mám rád.“

Mohol spievať

Samozrejme, stále je tu možnosť, že duch si len spieval pieseň od Alesha Dixona „Ooh Baby I Like It Like That“ a nemá to žiadny sexuálny podtón, avšak niet sa čomu čudovať, že si toľko nájomníkov pobalilo veci a rýchlo dom opustili. Veď kto by chcel počúvať možno spievajúceho ducha. 

Jedna vec je však počuť niečí spev, ale úplne iná šálka kávy je, keď počuješ, ako ti niekto šepká niečo sexuálne, zatiaľ čo sa snažíš vydrhnúť si veľmi ťažko dostupnú časť chrbta a myslíš si, že si v kúpeľni úplne sám a máš svoje súkromie. Už len pomyslenie na to, že ťa pri tom, ako sa sprchuješ pozoruje niekto neviditeľný, nie je veľmi príjemné, nie aby ti ešte niečo šepkal do ucha. 

image

Dom na Denton Street v Texase nájomníci opúšťali, keď počuli ducha rozprávať sexuálne veci

Wfaa/Youtube

Objavili studňu

Najväčšou záhadou celého príbehu je, že pod domom, konkrétne pod obývacou izbou, bola objavená 19-metrová studňa. Postavená bola na pôvodnom pozemku, ktorý bol údajne bordelom. Čiže, ak si duch nespieval a skutočne šepkal neslušné veci so sexuálnym podtónom, v súvislosti s bordelom by to nebolo až také zvláštne a vysvetľovalo by to, prečo duch šepkal nájomníkom práve také veci. 

image

Des a hrôza v odľahlých lesoch Salemu. Airbnb ponúka na prenájom najstrašidelnejší dom na svete

Celá záhada okolo studne sa nezaobišla bez teórií, ktoré hovoria, že studňa má byť v skutočnosti „nekonečná prázdnota“, ktorá vraj funguje ako portál zo sveta mŕtvych do sveta živých. 

Linda od toho momentu zmenila dom na „Hil House Manor“, pričom rezidenciu ponúka ako miesto pre hľadačov duchov, aby prišli a preskúmali dom sami. A keďže sa blíži Halloween, nadšenci môžu toto miesto navštíviť a zažiť to na vlastnej koži. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 17:04