Stallone sa po 25. rokoch manželstva rozvádza.Twitter.com/becca/
StoryEditor

Sylvester Stallone sa po 25 rokoch manželstva rozvádza. Všetko spustili nezhody kvôli psovi

Michal Čiernik25.08.2022., 12:00h

Sylvester Stallone sa po 25 rokoch manželstva rozvádza so svojou manželkou Jennifer.

Lajkuj Brainee.sk na

„S ľútosťou oznamujem, že po 25 rokoch manželstva som požiadala o rozvod so svojím manželom Sylvesterom Stallonem. Aj keď už nebudeme manželia, vždy si budem vážiť viac ako 30-ročný vzťah, ktorý sme zdieľali, a viem, že sme obaja oddaní našim krásnym dcéram,“ povedala Flavin vo vyhlásení pre People. Pritom ešte 17. mája oslávili 25. výročie svadby a vymenili si romantické správy na sociálnej sieti.

 

 

Bývalá modelka obviňuje Stalloneho aj z údajného presunu majetku z manželských fondov. „Na základe informácií a presvedčenia sa manžel zapojil do úmyselného rozhadzovania, vyčerpania a plytvania manželským majetkom, čo malo nepriaznivý ekonomický dopad na majetok manželov,“ uvádza sa v súdnych dokumentoch, ktoré získala TMZ. „Milujem svoju rodinu. Tieto osobné problémy riešime priateľsky a súkromne,“ reagoval na správu o podaní žiadosti o rozvod Stallone vo vyhlásení pre People

Hádka kvôli psovi

Podľa TMZ chcel Stallone získať rotvajlera na ochranu rodiny, ale Jennifer s tým údajne nesúhlasila. To následne vyvolalo hádku, ktorá odhalila ďalšie problémy. Hollywoodska hviezda tvrdí, že mali problémy s tým, ako sa starať o psa, keďže cestujú od pobrežia k pobrežiu s domami v Los Angeles a Palm Beach a on je často preč kvôli natáčaniu.

Nakoniec však dodáva: „Neukončili sme vzťah na základe takejto triviálnej hádky.“ Hviezda filmov o boxerovi Rockym hovorí: „Jednoducho sme sa vydali rôznymi smermi. Mám k Jennifer najvyšší rešpekt. Vždy ju budem milovať. Je to úžasná žena. Je to tá najkrajšia ľudská bytosť, akú som kedy stretol.“

Tetovanie psa cez manželkinu podobizeň nebolo myslené zle

Niečo iné však tvrdí tetovanie na jeho pravom ramene. Pár dni po oznámení rozvodu sa na DailyMail objavila fotka, ako manželkinu tvár prekrýva tetovanie hercovho rotvajlera. Stallone hovorí, že tetovanie Jennifer má už štrnásť rokov a chcel si ho osviežiť, ale pokazilo sa to a pes bol len oprava bez zlého úmyslu. Dodáva, že na chrbte má stále veľké tetovanie Jennifer.

image

Superhrdina Stallone či bláznivá komédia o priateľstve. Toto sú najočakávanejšie filmové premiéry na konci leta

Ich vzťah však nečelí prvému problému. Ešte v roku 1994 sa s ňou Stallone rozišiel po tom, čo modelka Janice Dickinson, s ktorou mal pomer, povedala, že je otcom jej dcéry. Ako uvádza pagesix, test DNA však potvrdil niečo iné a Stallone a Flavin v roku 1997 veci urovnali a povedali si svoje áno.

image

Zlomené rebrá, otrava krvi či psychická trauma. Týmto hercom boli ich postavy skoro osudné

Pár sa zoznámil ešte v roku 1988 v reštaurácii v Beverly Hills. Jennifer bola v tedy 19-ročná začínajúca herečka a modelka. Herec zo série The Expendables mal 42 a bol dva krát rozvedený. Zosobášili sa v máji 1997. Spolu majú tri dcéry, Sophiu (25), Sistine (24) a Scarlet (20). Pred Flavin bol herec ženatý so Sashou Czack v rokoch 1974 až 1985 a Brigitte Nielsen v rokoch 1985 až 1987. S Czack mali synov Sagea, ktorý zomrel v júli 2012, a Seargeoha (43).

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. apríl 2024 18:12