BondAllstar/MGM/Universal Pictures \ EON \ DANJAQ/Nicola Dove
StoryEditor

Daniel Craig: Jamesa Bonda by nemala hrať ženská herečka, zaslúži si vlastné časti

Lukáš Kovalčík21.09.2021., 14:00h
Dlho očakávaná premiéra novej bondovky Nie je čas zomrieť sa kvôli pandémii dlho presúvala. Napokon ju diváci na plátnach kín po prvýkrát uvidia 30. septembra v londýnskej multifunkčnej aréne Royal Albert Hall.
Lajkuj Brainee.sk na

Daniel Craig v rozhovore pre The Radio Times trval na tom, že Jamesa Bonda by nemala hrať ženská herečka, pretože si zaslúži vlastnú úlohu, ktorá nebola pôvodne napísaná pre muža. V súvislosti s výzvami, aby agenta 007 hrala žena, sa herec, ktorý týmto dielom odchádza zo série, vyjadril, že namiesto obsadzovania mužských rolí ženami, by ženy mali jednoducho mať svoje vlastné epizódy s novými rolami. Píše Daily Mail

Daniel sa pripája k viacerým hviezdam, ktoré sa vyjadrili proti tomu, aby Bonda hrala žena, pridala sa aj filmová producentka tejto franšízy Barbara Broccoli

Viaceré herečky potvrdili Craigovo tvrdenie, že Jamesa Bonda by mal hrať mužský herec, vrátane hviezdy filmu Zajtrajšok nikdy nezomiera Halle Barry, ktorá v roku 2017 v relácii Entertainment Tonight uviedla : ,,Táto séria je ponorená do histórie, viete, príbehy Iana Fleminga. Nemyslím si, že môžeš zmeniť Bonda na ženu. " 

53 ročný herec uviedol, že vo svojom veku bolo pre neho náročnejšie dostať sa do fyzickej formy. ,,Dostať sa do formy bolo oveľa ťažšie ako pred pätnástimi rokmi rokmi. Vtedy som to urobil za tri mesiace, ale tentokrát mi to trvalo asi rok," povedal. 

uztklcbhtkanrheiylqj lashana MGM

​V Nie je čas zomrieť sa predstaví prvá agentka 00 v podaní Lashany Lynchovej a už teraz vyvoláva výzvy, aby v ďalšom pokračovaní Bondovu postavu hrala žena. 

Keďže Craig ako Bond končí, musí sa nájsť nový predstaviteľ či predstaviteľka. Medzi favoritmi sú aj Iris Elba, Tom Hiddleston alebo Tom Hardy. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 02:27