YouTube/Warner Bros. Studios
StoryEditor

Neo je späť a s ním aj skvelá akcia a explozívne scény. Sleduj brutálny trailer pre štvrtý diel Matrixu

Miroslav Kamody09.09.2021., 16:07h
Matrix sa vracia so svojim štvrtým pokračovaním. Nechýbajú akčné scény, brutálna akcia a nenahraditeľný Keanu Reeves ako Neo.
Lajkuj Brainee.sk na

Po takmer dvadsiatich rokoch nás čaká návrat do unikátneho sveta Matrixu. Poslednej tretej časti sme sa dočkali ešte v roku 2003, no už tento december sa do kín a obývačiek (skrz streamovaciu službu HBO Max, ktorá zatiaľ na Slovensku nie je spustená) dovalí štvrté pokračovanie s podtitulom Resurrections. 

Trailer, ktorý bol uverejnený len pred malou chvíľou ukazuje zmäteného Nea, ktorý si síce niečo z udalostí prvých troch filmov pamätá, no rozhodne nie všetko. Myslí si, že je blázon a žije vo svete, kde toho o Matrixe veľa nevedia. Všetko však tradične začne naberať rýchly spád.

​Ďalej v ukážke môžeš vidieť brutálne akčné scény, na ktoré sa tešíme už teraz. Okrem samotného Nea v podaní Keanu Reevesea sa vracia aj Carrie-Anne Moss (Trinity). Predstaviteľ Morfea však chýba. Všetko však nasvedčuje tomu, že jeho mladšiu verziu si zahrá Yahya Abdul-Mateen II.

O réžiu sa postarala Lana Wachowski, autorka prvých troch dielov, na ktorých spolupracovala so sestrou Lilly. Okrem vyššie uvedených uvidíš aj hercov, ako Priyanka Chopra Jonas, Jonathan Groff, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris či Toby Onwumere. Premiéra je oficiálne naplánovaná na 22. septembra tohto roku. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 23:45