Warner Bros. Studios/DC Films
StoryEditor

Bude Robert Pattinson najlepší Batman? Sleduj akciou nabité trailery pre nadchádzajúce projekty od DC

kam16.10.2021., 22:32h
Podujatie DC Fandom nám ukázalo budúcnosť komiksového univerza z dielne štúdií Warner Bros. a DC Films.
Lajkuj Brainee.sk na

Najnovšia snímka o netopierom mužovi je dokonalým príkladom problémovej produkcie a nakrúcania veľkofilmov počas pandémie. Oznámenie o tvorbe filmu prišlo už v roku 2014, kedy sa mal scenára, réžie i hlavnej postavy zhostiť Ben Affleck. Ten sa však v roku 2017 rozhodol od prvých dvoch funkcií odstúpiť.

Réžie sa ujal Matt Reeves, ktorý scenár prepísal s tým, že sa chce zamerať na mladšiu verziu Batmana. S tým prišiel Affleck aj o hlavnú úlohu, ktorú dostal Robert Pattinson. Hviezda filmovej série Twilight hneď schytala kritiku za to, že sa mu postava superhrdinu absolútne nehodí. To všetko však nakoniec vyvrátili prvé zábery, ktoré vyzerali naozaj skvele.

Warner Bros. Studios/DC Films

​Počas nakrúcania však prišli ďalšie problémy. Vo svete prepukla pandémia koronavírusu a produkcia sa musela na dlhý čas úplne zastaviť. Začínalo byť jasné, že premiéra stanovená na 25 júna 2021 sa nestihne. Keď sa uvoľnili opatrenia a natáčanie sa opäť naplno rozbehlo, prišla ďalšia rana.

Robert Pattinson sa nakazil koronavírusom a všetko sa na čas muselo opäť zastaviť. 13. marca tohto roku však bolo všetko natočené a film mohol putovať do štúdia, kde ho čaká dlhá cesta tvorby vizuálnych efektov. Dúfajme, že 3. marec 2022 bude finálnym dátum premiéry a nič sa už nebude musel presúvať.

​O tom, že film je na dobrej ceste k dokončeniu svedčí aj najnovší trailer, ktorý je plný brutálnej akcie a štýlu, ktorý sme nikdy doteraz v komiksových filmoch nevideli. Najnovšie zábery si môžeš pozrieť nižšie:

Snímka režiséra Matta Reevesa bude omnoho komornejšia a realistickejšia než predchádzajúce projekty o netopierom mužovi. Štúdio si od projektu sľubuje naštartovanie novej série, ktorá však (zatiaľ) nebude súčasťou žiadneho zdieľaného univerza.

Okrem spomínaného Pattinsona uvidíme aj Jeffreyho Wrighta (komisár Gordon), Paula Dana (Hádankár), Zoe Kravitz (Catwoman) a Colina Farella (The Penguin). Presun premiéry zapríčinil zmenu aj v prípade sólovky Flasha. Ten nakoniec do kín nedorazí 2. júna, ale až 3. novembra. Tento posun je logický, keďže vo filme sa objaví aj Ben Affleck a Michael Keaton ako bývalí Batmani. Viac o filmu sa dozvieš v tomto článku.

Podujatie DC Fandom, na ktorom bol trailer odprezentovaný, sa venoval všetkým filmovým, seriálovým a herným projektom, ktoré štúdio chystá. Patrí medzi ne napríklad oznámenie Wonder Woman 3. Dočkali sme sa ďalších zaujímavých ukážok, ktoré si môžeš pozrieť nižšie:

Teaser na snímku Black Adam, kde sa v hlavnej úlohe antihrdinu predstaví Dwayne „The Rock” Johnson:

Príbehový trailer pre hru Suicide Squad: Kill the Justice League:

Trailer pre seriálový spin-off filmu Suicide Squad, ktorý sa zameria na postavu Peacemakera:

Trailer pre animovaný film League of Super Pets, v ktorých hlavné postavy nahovorili Dwayne „The Rock” Johnson a Kevin Hart:

Prvá ukážka pre sólovku Flasha, v ktorom sa objaví aj Ben Affleck a Michael Keaton ako bývalí Batmani:

Doom Patrol bude mať aj štvrtú sériu. Tvorcovia predstavili trailer pre zvyšné epizódy tej tretej:

Trailer pre hru Gotham Knights, ktorá dorazí na pulty predajní na budúci rok:

Trailer pre tretiu sériu Batwoman:

HBO Max oznámilo štvrtú sériu seriálu Titans a ukázalo zábery z finále tretej série:

Ukážka tretej série animovaného seriálu o Harley Quinn:

Trailer pre štvrtú sériu animovaného seriálu Young Justice: Phantoms:

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 00:29