TASR/Fernando Gutierrez/dpa
StoryEditor

Nudista, ktorý naháňa diviaka s laptopom, sa stal nesmrteľným. Odteraz ho môžeš mať doma aj ty

ČTK31.07.2021., 14:00h
Fotografie nemeckého nudistu, ktorý naháňal diviaka, pretože mu zobral tašku s laptopom, vlani v lete bavili internet. Jeho komické vystúpenie teraz urobila nesmrteľným jedna hračkárska firma, ktorá vyrába modely železníc.
Lajkuj Brainee.sk na

Plastovú postavičku naháča a diviaka s jeho korisťou totiž novo ponúka svojim zákazníkom, napísali nemecké médiá. Set figúrok nazvaný Poplach s diviakom predáva spoločnosť Busch Modellbau za necelých 14 eur.

Stavitelia ho môžu do svojich modelov zasadiť ako spomienku na vtipnú historku z vlaňajšieho augusta, realistickosť majú dodať aj dve nafukovačky. Sviňa divá a jej dve mláďatá vtedy na pláži na západnom okraji Berlína najskôr zjedli jednému z dovolenkárov pizzu schovanú v batohu a potom utiekli aj s jeho taškou.

busch-model.info

​V tej bol ale notebook, a tak nudista začal ošípané naháňať. Pri tom ho vyfotografovali prizerajúci. Muž so zverejnením svojich snímok súhlasil, či sa s ním teraz dohodla aj hračkárska firma, ale nie je známe.

„Naším veľkým tohtoročným témou je les, takže táto scéna sa nám samozrejme veľmi hodí,” uviedol zástupca firmy Busch Jürgen Hohenadel. Podľa neho sa u zákazníkov stane hitom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 05:32