Ruský vodca a modelkaTASR/Michal Svítok/Instagram/Anna Anufrieva
StoryEditor

Okamžitý vyhadzov: Ruská tajná agentka poslala fotky do Playboya, Putin takmer vyletel z kože

kov06.05.2022., 14:30h
Odkedy Anufrievová dostala padáka, ide to s ňou z kopca.
Lajkuj Brainee.sk na

Ešte donedávna pôsobila v tajnej službe Ruska, všetko sa však zmenilo po tom, ako sa k Vladimirovi Putinovi dostali jej nahé fotografie. Ruský vodca aj jej šéfovia takmer vyleteli z kože.

Anna Anufrievová poslala svoje pikantné zábery do Playboya v online súťaži o zaradenie do ročného kalendára časopisu. V momente, keď tak urobila, asi ešte netušila, aké následky bude mať jej rozhodnutie.

Zrútil sa jej svet

Po zverejnení Anufrievovej šteklivých záberov ju Vladimir Putin okamžite vyrazil, incident sa udial ešte v roku 2019, no bývalej agentke sa odvtedy doslova zrútil celý svet. Fotografie nerozhnevali len Putina, ale aj celú Anninu rodinu, píše Daily Star.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA ANUFRIEVA (@annet_anufrieva)

Najprv prišla o prácu, potom aj o byt, a v súčasnosti ju kvôli fotkám, ktoré pozná celé Rusko, nikto nechce zamestnať. „Nemám kde bývať. Nemám prácu, priateľa a ani byt. Je to ako keby som spáchala trestný čin. Kvôli tomuto škandálu a chudnutiu zo stresu som mala problémy s menštruáciou. Otec so mnou prestal komunikovať a tvrdí, že som stratila súdnosť pred celou krajinou," hovorí tridsaťročná Ruska.

„Vymýšľajú si desiatky dôvodov, prečo ma nezamestnať. Zrazu už nemajú voľné miesto alebo tvrdia, že našli lepšieho kandidáta. Prajem si, aby boli aspoň úprimní a povedali mi, že je to kvôli škandálu s fotkami."

Stres jej dokonca spôsobil zdravotné problémy, napriek tomu vzdorovito trvala na tom, že neľutuje, že pre časopis pózovala nahá. „Nehanbila som sa za to, aj keď ma videlo celé Rusko," tvrdí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA ANUFRIEVA (@annet_anufrieva)

Anna pochádza z Ťumenu na Sibíri. Svoj byt musela predať, pretože po strate práce si nemôže dovoliť splácať hypotéku. Do finálovej desiatky v súťaži Playboya sa síce nedostala, no za rozhodnutím si stojí, a myslí si, že, „štátnym zamestnancom by malo byť dovolené pózovať v Adamovom rúchu".

„Prečo majú dovolené odhaľovať svoje telá len modelky, herečky, fitness trénerky a blogerky? Aj štátnym zamestnancom by malo byť dovolené pózovať. Všetci by ste si mali zvyknúť na myšlienku, že každá žena, ktorá sa má rada a stará sa o svoje telo, to túži aj ukázať," tvrdí Anufrievová.

„Mám rada fotenie aktov a harmonické ženské telo považujem za formu dokonalosti, takže, prosím, nesúďte, ale užívajte si to," uzatvára bývalá tajná agentka.

Vladimir Putin sa však s jej názormi očividne nestotožňuje.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 04:16