StoryEditor

Tipy na dovolenku a zážitkové ubytovanie na jeseň. Radí Martin Hanzel a Milan Bez Mapy (diskusia)

Dominika Pacigová26.08.2022., 16:25h

Zaslúžený oddych, spoznávanie známych i menej známych miest. Na výlet či dovolenku môžeš vybehnúť kedykoľvek. Dokonca aj s obmedzeným budgetom.

Lajkuj Brainee.sk na

Kam sa oplatí vycestovať koncom leta alebo na jeseň, aby si nezruinoval svoju peňaženku? Končí sa éra lacných leteniek? Kedy máš nárok na odškodné za meškanie alebo zrušenie letu od leteckej spoločnosti? Aké chyby robia ľudia pri výbere ubytovania? Do akej miery ovplyvnila pandémia a vojna na Ukrajine cestovateľov?

Na tieto i mnohé ďalšie otázky v rámci diskusie Brainee Inspire odpovedali cestovateľ a zakladateľ Tour De Svet Martin Hanzel; fotografka a influencerka Nina Skalíková; a travel influencer Milan Bez Mapy

Never fotkám, čítaj recenzie 

Martin Hanzel pravidelne dáva tipy aj na lacné letenky. „Ceny išli hore, no dobrou správou je, že ak ste necestovali v lete, letenky na september a október vyzerajú byť za dobré ceny. Ušetriť sa bude dať aj na ubytovaní,“ prezradil zakladateľ Tour De Svet, najväčšej cestovateľskej skupiny na Slovensku.

image

Laila o živote v USA: Američania chodia všade autom. Keď prídem na Slovensko, prvé čo si dám, je pivo

Pozorný by si však mal byť aj pri výbere ubytovania. „Väčšinou, keď je niečo krásne nafotené, idem čítať recenzie, pretože na základe mojej skúsenosti išlo vždy o hrozný hotel,“ skonštatoval Milan Bez Mapy.

Nina rada cestuje aj sama, no vždy počúva svoju intuíciu. Na cestách však zažila aj bizarné situácie. „Stalo sa mi, že som sa zobudila v slume, ale aj v hoteli, kde sa nakrúcajú porno filmy. Išlo o nebezpečné miesta pre ženy, no nič sa mi nestalo,“ uviedla Skalíková.

Záznam z diskusie si môžeš pozrieť v priloženom videu.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 20:29