Podcast DigitalkyAlžbeta Harry Gavendová/HN
StoryEditor

Digitalky: Kde je háčik vo vlajkovej lodi za 900 eur a ako si počínal v teste hit strednej triedy?

Alžbeta Harry Gavendová08.06.2023., 12:00h

Uvoľnený technologický podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších. Vypočujte si informácie z tech sveta, ktoré by vám nemali ujsť.

Lajkuj Brainee.sk na

V dnešnom podcaste máme pre teba nachystanú výživnú dávku informácií o telefónoch a iných mobilných zariadeniach, vrátane smart skrutkovaču. V Digitalkach skratke ti porozprávame o novom telefóne Motorola Edge 40 Pro, ktorý sme nedávno testovali. Je to vlajková loď za veľmi prijateľnú sumu 899 eur. Logicky sme teda hľadali miesta, kde musel výrobca spraviť kompromis, keďže iné vlajkové lode stoja okolo 1200 eur. Ako to dopadlo, to sa dozvieš v podcaste.

Prichystali sme si aj malé zhrnutie ohľadom lokalizátorov AirTag od Apple a Smart Tag od Samsungu. Tieto vecičky ti pomôžu nájsť stratené kľúče, ak na nich tento prívesok–slash–lokalizátor nosíš. Mrkli sme sa aj na moderné prevedenie skrutkovaču od Xiaomi a jeho plusy a mínusy. 

Ak sa nevieš rozhodnúť medzi telefónom Redmi Note 12 Pro 5G a Samsungom Galaxy A54, potom ti tiež prezradíme, ako si tieto dva telefóny počínali vedľa seba, v priamom porovnaní. A možno ti to pomôže vybrať si.

No a hoci bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds Live nie sú rozhodne žiadnou novinkou, teraz sa objavia aj v podcaste. Dozviete sa, kto z nás dvoch má plytké uši (áno, znie to divne) a preto mu Buds Live ako jedny z mála slúchadiel výborne sedia.

Nuž a Rišo bol zase v divadle, tentoraz už nie sám a dá ti svoj tradičný záverečný tip do divadla.

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
11. apríl 2024 19:33