Francúzsky prezident je veľkým fanúšikom seriáluReuters, Netflix
StoryEditor

Francúzsky prezident je veľkým fanúšikom Emily in Paris. Mala by sa vrátiť z Ríma, budeme za to tvrdo bojovať, odkazuje

ČTK10.10.2024., 14:00h

Hrdinka seriálu Emily v Paríži by sa podľa francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona mala vrátiť z Ríma do Paríža. Jej pobývanie v talianskom hlavnom meste v poslednom rade snímke americkej internetovej televízie Netflix podľa neho nedáva zmysel. Macron to povedal denníku Variety.

Lajkuj Brainee.sk na

„Budeme tvrdo bojovať. A požiadame ich, aby zostali v Paríži! ‘Emily v Paríži‘ v Ríme nedáva zmysel,” uviedol francúzsky prezident.

image

VIDEO Emily in Paris sa vracia so štvrtou sériou. Skráť si čakanie novým trailerom a nádielkou zaujímavostí

V štvrtej sérii seriálu sa americká expatka Emily v podaní herečky Lily Collins presťahuje kvôli práci z Paríža do Ríma. Úspech seriálu, ktorého prvé epizódy Netflix uviedol v čase pandémie covidu-19, bol taký, že sa v poslednej sérii objavila aj Macronova manželka Brigitte.

Dobrá reklama aj nereálna predstava

„Bol som na ňu veľmi pyšný a ona z toho mala veľkú radosť. Je tam len pár minút, ale myslím, že ju to bavilo,” povedal Macron k účinkovaniu svojej ženy. Dodal, že seriál je podľa jeho názoru dobrou reklamou pre Francúzsko.

Seriál si získal fanúšikov idealizovanou a romantizovanou verziou života v Paríži. Kritici mu vyčítajú, že sa často málo podobá realite života v hlavnom meste Francúzska a opomína chudobnejšie časti Paríža. Podľa niektorých Francúzov je povrchný a plný klišé o ich krajine.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. október 2024 12:01