Čo sledovať na Disney+ v júli?Disney, Hulu, Fox
StoryEditor

Čo sledovať na Disney+ v júli? Počas horúceho leta ťa schladí tretia séria The Bear aj nové epizódy Futuramy

Miroslav Kamody09.07.2024., 14:00h

Letným novinkám dominujú najmä návraty obľúbených seriálov. Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Lajkuj Brainee.sk na

Extrémne vysoké teploty síce lákajú k vode, no mnohí sa pred slnkom najradšej skrývajú. A pokiaľ je počas leta tvojím najlepším priateľom klimatizácia, sledovanie tony obsahu na streamovacích platformách je pre teba ideálnou voľbou. Pozreli sme sa preto na to, čo všetko si pre teba nachystala služba Disney+.

Tešiť sa môžeš na pokračovanie oceňovaného a divákmi obľúbeného seriálu The Bear (Medveď), upírsku partiu zo seriálu Čo robíme v temnotách aj návrat legendárnej Futuramy. Okrem nižšie spomenutých sa môžeš tešiť aj na druhú sériu seriálu Willa Trenta tretiu sériu Základnej školy Willarda Abbotta!

image

Netflix otvorí vlastné tematické domy. Oproti Disneylandu sú na smiech, stavia na Stranger Things, Squid Game či Bridgertone

Ešte nažive - 2. séria (3. júl, dostupné všetky časti naraz)

Seriál Ešte nažive od tvorcov Davida Windsora a Casey Johnsonovej zobrazuje Nell Serranovú (Gina Rodriguezová), ktorá samu seba opisuje ako trosku a píše nekrológy do miestnych novín, zatiaľ čo sa snaží poradiť si so vzťahmi v súkromnom aj pracovnom živote.

Vtip spočíva v tom, že vidí mŕtvych ľudí, o ktorých píše, a tí nemajú problém dávať jej rady do života. Seriál je adaptáciou knihy Priznania štyridsiatničky, ktorá si pos*ala život od Alexandry Potterovej.

The Bear - 3. séria (17. júl, dostupné všetky časti naraz)

Úspešný seriál Medveď od produkčnej spoločnosti FX rozpráva o jedle, rodine a šialenosti každodennej rutiny. V reštauračnom biznise je to každý deň prehraná bitka.

Keďže Carmy na seba tlačí viac ako kedykoľvek predtým a vyžaduje od svojho personálu dokonalosť, oni sa snažia zo všetkých síl, aby s ním dokázali udržať krok. Ich snaha o kulinársky perfekcionizmus ich posunie na novú úroveň a upevní putá, ktoré držia reštauráciu pokope.

Čo robíme v temnotách - 5. séria (17. júl, dostupné všetky časti naraz)

Seriál Čo robíme v temnotách, natočený podľa celovečerného filmu od Jemainea Clementa a Taika Waititiho, zobrazuje nočné výstrelky upírskych spolubývajúcich Nandora, Laszla, Nadje a Colina Robinsona, ktorí si razia cestu v modernom svete newyorského Staten Islandu s pomocou svojho ľudského sluhu Guillerma a upírskej byrokratky menom Sprievodkyňa.

Futurama - 12. séria (29. júl, nová časť každý pondelok)

Po dlhých rokoch sa Futurama konečne vrátila. Posledná bola rozdelená na dve časti, pričom každá obsahuje po 10 epizód. Prvú sme mohli vidieť ešte minulý rok, zvyšných desať častí dorazí už tento mesiac.

Seriál Futurama zobrazuje život Philipa Frya (Billy West), 25-ročného rozvážača pizze, ktorý sa 31. decembra 1999 nešťastnou náhodou sám zmrazí a preberie sa o tisíc rokov neskôr. Má príležitosť začať žiť odznovu spolu s rozmanitou skupinou nových priateľov vrátane drsnej, ale milej jednookej mimozemšťanky Leely (Katey Sagalová) a robota Bendera, ktorý má ľudské vlastnosti, ale aj nedostatky.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. október 2024 07:13