Draci zo seriálu House of the DragonHBO
StoryEditor

PREHĽAD Predstavujeme všetkých drakov z House of the Dragon. Kto je najmocnejší a ktorý zniesol vajcia pre Daenerys?

Miroslav Kamody19.06.2024., 15:00h

Spoznaj všetkých drakov zo seriálu House of the Dragon. Bez spoilerov ťa prevedieme každým tvorom, ktorý sa doteraz objavil, prípadne sa ešte len ukáže v HBO trháku.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriál House of the Dragon sa tento týždeň naplno vrátil na naše obrazovky premiérou druhej série. Sledovať množstvo drakov však môže byť, na rozdiel od Game of Thrones, kde boli len tri, poriadne zložité. Príbeh sa totiž odohráva v časoch, kedy bol rod Targaryenov vo svojej najsilnejšej podobe, píše portál Nerdist.

image

Príbeh autora Game of Thrones: George Martin predával na ulici poviedky za drobné, príbehy nikdy nevedel dopísať

V tom čase mali 17 drakov - to všetko pred občianskou vojnou známou ako Tanec drakov. A draci hrajú dôležitú úlohu v osobných aj politických machináciách týchto udalosti. Ale s toľkými šelmami vo vzduchu vyvstáva otázka, ako odprezentovať drakov a ich odlišné charaktery tak, aby sa v nich divák nestratil?

Prehľad drakov

Tvorcovia robia, čo je v ich silách, no aj tak si myslíme, že každý fanúšik ocení prehľadnú galériu, v ktorej sa dozvieš nielen to, akí draci v seriáli vystupujú, ale aj ich jazdcov a vysvetlenie, čo ich robí výnimočnými. Veľký prehľad nájdeš v našej galérii nižšie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. september 2024 05:03