Záber z traileru na siedmu sériu Ricka a MortyhoAdult Swim
StoryEditor

VIDEO Sleduj trailer pre novú sériu Ricka a Mortyho. Prvýkrát môžeme počuť, ako znejú hlasy hlavných postáv po zmene dabéra

Miroslav Kamody28.09.2023., 10:00h

Sú späť - bez pôvodných hlasov, ale zato s poriadnou náložou nekorektného humoru, ktorý sme si zamilovali!

Lajkuj Brainee.sk na

Seriál Rick a Morty patrí k tomu najoriginálnejšiemu, čo sme v rámci americkej animovanej produkcie v posledných rokoch dostali. Skvelý humor, neopozerané nápady a vesmírne dobrodružstvá bláznivej dvojice si našli svojich fanúšikov po celom svete.

image

Justin Roiland, spolutvorca a hlas Ricka a Mortyho dostal padáka kvôli obvineniam z domáceho násilia. Čo bude so seriálom?

Začiatkom tohto roka však divákov rozosmútila správa, že Justin Roiland, spolutvorca seriálu a hlas oboch hlavných postáv, končí. Rozhodla o tom spoločnosť Adult Swim, ktorá seriál produkuje, na základe obvinení z domáceho násilia. Tie sa však nakoniec skončili jeho oslobodením. 

Dokonalá náhrada?

Dôležité však je, že táto kauza tvorbu seriálu neukončila. Sága o sociopatickom geniálnom vedcovi, jeho často plachom vnukovi a zvyšku ich podivnej rodiny, má pred sebou siedmu sériu. V novom traileri tvorcovia konečne okrem iného odhalili, ako budú po zmene dabéra znieť hlasy hlavných postáv.

A najprekvapivejšie je, že znejú navlas podobne, ako keď ich daboval Roiland. Tvorcom sa podarilo nájsť viac než len obstojnú náhradu, aj keď Rick znie v niektorých scénach o niečo tichšie. Na to si ale budeme vedieť zvyknúť. Siedma séria dorazí na Adult Swim už 15. októbra.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 00:39