Disney+ v apríliDisney
StoryEditor

Čo pozerať na Disney+ v apríli: Čaká ťa návrat do sveta Petra Pana, mafiánsky seriál aj kopa zábavy

Miroslav Kamody04.04.2023., 14:00h

Streamovacia platforma Disney+ zverejnila ponuku na apríl. Vyberie si z nej skutočne každý.

Lajkuj Brainee.sk na

Jar je naplno tu, takže ľudia sa rozdelili na dva tábory. Jedna polovica si užíva dlhšie a teplejšie dni, druhá trpí nástupom alergií. Bez ohľadu na to, do ktorej skupiny patríš, pokiaľ máš chuť večer sa po dlhom dni zvaliť pred telku, máme pre teba super tipy.

Streamovacia platforma Disney+ zverejnila, na aké novinky sa môžeš v priebehu apríla tešiť. A že toho rozhodne nebude málo. Čaká na teba nálož skvelých filmov, seriálov, ale aj dokumentárnych projektov.

image

Najlepší seriál od Marvelu? Sleduj skvelý trailer pre Secret Invasion, vracajú sa postavy z filmov na čele s Nickom Furym

Peter Pan & Wendy - filmy (28. apríl)

Film Peter Pan a Wendy v réžii Davida Loweryho predstavuje Wendy Darlingovú, mladé dievča, ktoré sa bojí opustiť svoj domov, až kým nestretne Petra Pana, chlapca, ktorý odmieta dospieť.

Wendy spolu so svojimi bratmi a malou vílou Cililing cestuje s Petrom do čarovného sveta Nekrajiny. Tam narazí na zlého pirátského kapitána Hooka a prežije napínavé a nebezpečné dobrodružstvo, ktoré navždy zmení jej život.

Krásne maličkosti - seriál (7. apríl)

Seriál Krásne maličkosti, ktorý vznikol podľa bestselleru spisovatelky Cheryl Strayedovej, rozpráva o žene, ktorej manželstvo je na pokraji rozpadu, s ktorou sa dcéra takmer nerozpráva a ktorej spisovateľská kariéra neexistuje.

Keď jej kamarátka navrhne, aby prevzala redaktorský stĺpček s radami, Clare si myslí, že je tým posledným človekom vhodným na túto prácu, hoci v skutočnosti je na ňu možno dokonale kvalifikovaná. Dobrou správou je, že všetky epizódy seriálu si budeš môcť pozrieť naraz.

Ako som spoznala tvojho otca - 2. séria (19. apríl)

V blízkej budúcnosti Sophie rozpráva svojmu synovi, ako sa zoznámila s jeho otcom. Jej príbeh nás prenesie naspäť do prítomnosti, kde Sophie a jej úzka skupina priateľov prichádzajú na to, kým sú, čo chcú od života a ako sa zamilovať v dobe zoznamovacích aplikácií a neobmedzených možností. Naraz si budeš môcť pozrieť jedenásť epizód, ďalších deväť si premiéru odbije až v máji.

Will Trent - seriál (5. apríl)

Špeciálneho agenta Willa Trenta z Úradu pre vyšetrovanie v Georgii (GBI) opustila matka hneď po narodení a musel si vytrpieť zložité dospievanie v preťaženom systéme pestúnskej starostlivosti v Atlante. Teraz je však odhodlaný využiť svoj unikátny pohľad na veci a zabezpečiť, aby nikto nebol ponechaný napospas osudu tak ako on.

Aj preto má na svojom konte najvyššiu mieru objasnených prípadov v GBI. V rámci premiéry sa môžeš tešiť na dvojitú porciu epizód, ďalšie budú vychádzať na týždennej báze.

Nezadaná a namol - druhá séria (12. apríl)

Po roku a pol triezvosti má Samantha Finková konečne pocit, že jej život stojí za oslavu. Rýchlo však zistí, že život s ňou má niekedy iné plány. Sam musí prísť na to, ako zmeniť to, čo môže, zotrvať vo svojom nepohodlí pri tom, čo zmeniť nemôže a možno si aj užiť všetko medzitým. Tešiť sa môžeš na premiéru všetkých častí naraz.

Okrem toho môžu predplatitelia nazrieť do temného mafiánskeho sveta v novom talianskom seriáli Good Mothers z produkcie Disney+ o ženách, ktoré sa postavia proti svojim zločineckým rodinám a pokúsia sa ich rozvrátiť zvnútra.

K tomu ešte pridajme 13. sériu Bob‘s burgers (12. apríl) či všetky tri série The Americans (26. apríl).  Na oslavu Dňa Zeme, ktorý spadá na 22. apríla, streamovacia platforma prinesie nový štvordielny dokumentárny seriál z dielne National Geographic Tajomstvá slonov, ktorý produkoval James Cameron a nahovorila Natalie Portman. 

Za pozornosť stojí aj Rennervations (Renner-vácie: Úžasné vozidlá Jeremyho Rennera), projekt, ktorý herec stihol natočiť ešte pred hrozivou nehodou. S pomocou Anthonyho Mackieho, Vanessy Hudgensovej, Anila Kapoora a ďalších mení nepoužívané vládne vozidlá na komunitné centrá po celom svete.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 06:38