Septembrové premiéry na Disney+Disney+/
StoryEditor

Septembrová ponuka Disney+: Čaká ťa nový Thor, seriál zo sveta Star Wars aj Ryan Reynolds a jeho futbalový klub

Miroslav Kamody01.09.2022., 13:00h

September na Disney+ bude poriadne pestrý. Na tieto novinky sa môžeš tešiť.

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma Disney+ si toho na september pripravila naozaj mnoho. Môže za to hlavne jeden dôležitý deň. Ôsmeho septembra sa totiž uskutoční druhý ročník Disney+ Day, celosvetovej oslavy, ktorej súčasťou bude premiérový obsah od všetkých vlajkových značiek platformy. Na čo všetko sa môžeš tešiť?

image

Elvis, nové diely House of the Dragon či dokument o úteku z Kábulu. HBO Max v septembri prináša nadupané premiéry

Pistol (7. september)

Kapela Sex Pistols je ako intenzívna zúrivá búrka uprostred rockenrollovej revolúcie. Do centra pozornosti seriálu Pistol sa preto dostáva zakladujúci člen a gitarista kapely Steve Jones. Jonesova zábavná, emotívna a miestami srdcervúca cesta divákov prevedie kaleidoskopickým rozprávaním o troch najúžasnejších, najchaotickejších a miestami prekvapivých rokoch v histórii hudby.

Thor: Love and Thuder (8. september)

Len pár týždňov po kinopremiére štvrtého Thora sa tento legendárny komiksový hrdina objaví aj na platforme Disney+. V pokračovaní uvidíme, ako Thor, Valkýra, Korg a Jane Fosterová bojujú proti galaktickému zabijakovi Gorrovi - bohovi Butcherovi. Toto je jasná povinnosť pre každého fanúšika prepojeného filmového a seriálového vesmíru od Marvelu.

Pinocchio (8. september)

Hraný film o obľúbenej bábke vyrezanej z dreva, ktorá sa túži stať skutočným chlapcom. V novej verzii, ktorú natočil režisér Robert Zemeckis. Okrem ikonickej drevenej bábky, ktorej pri klamstvách rastie nos, sa v novej verzii objaví aj herec Tom Hanks v úlohe Geppetta. Milovníkov pôvodnej verzie iste poteší, že dizajn hlavnej postavy je totožný s kresleným originálom.

Svadobná sezóna (8. september)

Beznádejný romantik Stefan sa stretáva s charizmatickou Katie a napriek jej zasnúbeniu so synom bohatého realitného magnáta medzi nimi počas leta plného svadieb vznikne milostný románik. Onedlho sa ocitnú na úteku pred zákonom, keď sa Katie stane hlavnou podozrivou zo šokujúceho zločinu. Dokážu sa ubrániť polícii, organizovanému zločinu a svojim komplikovaným vzájomným citom, keď sa snažia očistiť svoje mená?

MIKE (8. september)

Seriál MIKE skúma dynamický a kontroverzný príbeh boxera Mika Tysona od jeho detstva až po jeho najväčšie víťazstvá a prehry. Seriál z dielne Hulu ponúkne fanúšikom boxu unikátny osemhodinový príbeh, ktorý má všetky predpoklady prikovať nás do sedačiek.

Andor (21. september)

Seriál Andor prinesie nový pohľad na galaxiu Star Wars. Sústredí sa na cestu Cassiana Andora za poznaním toho, čo všetko môže zmeniť. Seriál prináša príbeh o rodiacej sa vzbure proti Impériu a o tom, ako sa do nej zapojili ľudia aj planéty. Je to éra plná nebezpečenstva, podvodov a intríg, v ktorej sa Cassian vydá na cestu predurčujúcu ho na to, aby sa z neho stal hrdina povstalcov.

Vitajte vo Wrexhame (21. september)

V seriáli Vitajte vo Wrexhame sa Rob McElhenney a Ryan Reynolds učia viesť tretí najstarší profesionálny futbalový klub na svete. Seriál sleduje Robov a Ryanov rýchlokurz vlastníctva waleského futbalového klubu, ale aj neoddeliteľne prepojené osudy tímu a mesta, ktoré sa spolieha na to, že dvaja herci prinesú do komunity tak potrebnú nádej a zmenu.

Hókus Pókus 2 (30. september)

Hókus Pókus 2 je strašidelným pokračovaním kultovej halloweenskej klasiky z roku 1993, v ktorej sa opäť objavujú rozkošne zlomyseľné sestry Sandersonové, aby spôsobili ďalší komediálny chaos. Uplynulo 29 rokov odvtedy, čo niekto zapálil sviečku čierneho plameňa a vzkriesil sestry zo 17. storočia, ktoré sa chcú pomstiť. Je len v rukách troch stredoškoláčok, aby pred svitaním v predvečer Sviatku všetkých svätých zabránili zlým čarodejniciam rozpútať v Saleme novú spúšť.

Okrem toho sa môžeš tešiť na nový krátkometrážny film zo sveta Simpsonovcov s názvom Vitaj v klube a vrátime sa aj do sveta Áut v podobe kraťasu Autá na cestách. Aby toho nebolo málo, pre fanúšikov Star Wars je pripravený aj dokument Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia, ktorý ukáže, ako sa herec Ewan McGregor pripravoval na návrat do ikonickej úlohy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 15:58