Stranger ThingsNetflix/
StoryEditor

Štvorhodinové finále štvrtej série Stranger Things sa predstavuje v traileri. Priprav sa na úmrtia milovaných postáv

Miroslav Kamody22.06.2022., 15:30h

Od finále štvrtej série najsledovanejšieho seriálu z dielne Netflixu nás delí už len pár dní. Skráť si čakanie nadupaným trailerom.

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma Netflix sa v prípade štvrtej série Stranger Things rozhodla rozdeliť premiéru na dve časti. V prvej várke sme sa dočkali siedmich epizód, v tej druhej, ktorá dorazí na naše obrazovky už 1. júla, nás čakajú finálne dve. Aj tak si však budeš musieť pripraviť poriadne veľký popcorn. Dokopy budú trvať takmer štyri hodiny, čo je viac, ako v prípade väčšiny filmov.

Tvorcovia seriálu sľubujú, že finále bude epické, mrazivé a väčšie ako čokoľvek, čo sme predtým videli. Napovedá tomu aj čerstvý trailer, ktorý nás dokonale navnadil na sledovanie posledných epizód. Podľa vyjadrení a náznakoch to dokonca vyzerá tak, že vo finálnom súboji s Vecnou zrejme zahynú aj niektoré z našich milovaných postáv.

Veľkolepejšia a hororvejšia

Čo sa týka našich dojmov zo štvrtej série, všetko je zabalené do dokonalého feelingu 80. rokov, ktorý ťa pohltí či už cez lokácie, referencie a v neposlednom rade dokonalý soundtrack, ktorý sa jednoducho nedá nezamilovať. Bratia Matt a Ross Dufferovci vyťahujú všetky karty na stôl a rozvíjajú príbeh skvelým oblúkom, ktorý diváka baví a postupne mu odhaľuje odpovede na otázky, ktoré sa mu od prvej série nakopili.

image

Stranger Things sa inšpirovalo projektom Montauk. Experiment s unesenými deťmi je však len konšpirácia

Štvrtá séria Strager Things je jednoducho drahšia, veľkolepejšia, rozťahanejšia a v neposlednom rade omnoho hororovejšia. Viac si môžeš prečítať v našej recenzii, ktorú nájdeš po kliknutí na tento odkaz.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 03:40