Netflix
StoryEditor

Netflix sa musel zblázniť. La Casa de Papel ešte ani „nevychladol”, no už natočili kórejský remake

Miroslav Kamody22.01.2022., 14:00h
Profesor, Berlín, Tokio, Moskva, Denver, Nairobi, Rio, Helsinki a Oslo sa vracajú. Nie však tak, ako by si možno čakal.
Lajkuj Brainee.sk na

Prešlo len pár týždňov, čo sme sa dočkali definitívneho vyvrcholenia seriálu La Casa de Papel, no táto značka ani zďaleka nekončí. Len nedávno Netflix potvrdil, že sa dočkáme spin-offu o Berlinovi, no zároveň ako blesk z jasného neba prišla informácia, že streamovacia platforma nakrútila aj kórejský remake. 

Netflix v tlačovej správe potvrdil, že vydá adaptáciu globálneho hitu, ktorý tentokrát dostane názov Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Príbeh rozpráva o geniálnom stratégovi a jeho talentovanej posádke zloženej z prvotriednych zlodejov, ktorí sa pokúšajú uskutočniť bezprecedentnú lúpež na Kórejskom polostrove.

Príbeh zobrazuje nečakané zvraty, keď posádka predstaví rukojemníka, a zároveň čelí nevysvetliteľným výzvam. Všetky oči sa sústreďujú na pozadie a definíciu názvu Spoločného hospodárskeho priestoru. Nateraz nie je isté, či bude príbeh rovnaký, no ak áno, mal by byť ovplyvnený aspoň kórejskou kultúrou.

​Prvý teaser zobrazuje Profesora pred stenou plnou jedinečných masiek vrátane tradičnej kórejskej a ikonickej masky Salvadora Dalího z pôvodnej španielskej série. Keď sa načiahne, aby si vybral symbolickú masku pre lúpež, scéna prechádza a divákom neodhaľuje profesorovu konečnú voľbu.

Objavia sa aj postavy pomenované po mestách Berlín (Park Hae-soo, známy zo Squid Game); Tokio (Jun Jong-seo); Moskva (Lee Won-jong); Denver (Kim Ji-hun); Nairobi (Jang Yoon-ju); Rio (Lee Hyun-woo); Helsinki (Kim Ji-hoon); a Oslo (Lee Kyu-ho). Presný dátum premiéry nateraz nie je známy, no seriálu sa dočkáme ešte v roku 2022.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 07:48