Thunderbolts* sa predstavujú v prvej ukážkeYouTube/Marvel Entertainment
StoryEditor

VIDEO Marvel ukázal trailer pre novú tímovku Thunderbolts*. Dokopy sa v nej dajú antihrdinovia, ktorých veľmi dobre poznáš

Miroslav Kamody24.09.2024., 13:00h

Starí známi sa vracajú, aby sa chtiac-nechtiac dali dokopy a ukázali, že nad Marvelom ešte netreba lámať palicu.

Lajkuj Brainee.sk na

Marvel ukazuje, že jeho prepojený filmový a seriálový komiksový vesmír (MCU) má ešte stále čo povedať. A aj keď sa na tímovku antihrdinov v štýle Suicide Squad od konkurenčného DC Comics vlastne nikto poriadne neteší, prvá oficiálna ukážka ukazuje, že by sme naše očakávania mali prehodnotiť.

Nový film s názvom Thunderbolts* sľubuje, že nebude „ako iné filmy“, pretože obsahuje tím, ktorý „nie je ako iné tímy“. Všetci títo nepravdepodobní antihrdinovia sa spájajú, aby sa stali viac než len súčtom svojich častí, píše portál Nerdist. Ukážka je zároveň totožná s tou, ktorú mohli vidieť návštevníci Comic Conu v San Diegu.

Nový tým antihrdinov

V snímke uvidíme postavy, ako Contessa Valentina Allegra de la Fontaine, Ghost, Red Guardian, Yelena Belova, Bucky Barnes (alias Winter Soldier), US Agent a Taskmaster. Ale ako sa všetky tieto veľmi odlišné postavy z veľmi odlišných filmov spoja do jedného tímu? No, nie je to také odlišné od toho, ako to urobili Avengers.

Contessa sa postaví do úlohy Nicka Furyho a zostavuje svoj tím antihrdinov. Neexistujú dobrí a zlí ľudia; hovorí svojej pestrej posádke. Sú len zlí a horší. Marvel už predtým naznačil, že tento film bude mať iný tón ako ostatné filmy v rámci MCU. A vyzerá to tak, že snímka sa bude držať viac pri zemi.

Návraty starých známych

Nechýba samozrejme ani humor (Buckyho ruka v umývačke riadu) a kľúčová otázka - kto je Bob? To nám síce trailer neprezrádza, no všetko nasvedčuje tomu, že ide o Sentryho (o ktorom si povieme viac, ak sa to potvrdí). 

Ako sme už písali vyššie, vracia sa hneď celá plejáda postáv z MCU, konkrétne Bucky Barnes (Sebastian Stan), Red Guardian (David Harbour), John Walker (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen) a Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Film sa do našich kín dostane 1. mája budúceho roka. 

ANKETA
Patríte k ľuďom, ktorí majú radi skoré ranné vstávanie?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. september 2024 15:31