Aj toto ponúka HBO Max v apríliX/Toonhive, Hbo/
StoryEditor

Finále The Regime s Kate Winslet či nová animovaná Liga spravodlivých. Aj toto ponúka HBO Max v apríli

Michal Čiernik06.04.2024., 10:00h

Okrem finále satirickej politickej drámy The Regime ponúkne HBO v apríli aj zaujímavé dokumentárne seriály a už tradične mnoho filmových trhákov.

Lajkuj Brainee.sk na

Bohatú zbierku od prvého apríla doplnia na HBO Max filmy, z ktorých si vyberie naozaj každý. Z romantických snímok vypichneme Lost in Translation v hlavnej úlohe so Scarlett Johansson či celú sériu Bridget Jones.

image

Rod draka nebude jediný seriál zo sveta Game of Thrones. Pozri sa, aké všetky príbehy z Westerosu sa už chystajú

Fanúšikov sci-fi určite poteší pridanie štvrtého Terminátora s Christianom Baleom. Krimi film Zola zase pobaví milovníkov čierneho humoru. Film sa točí okolo šialenej cesty striptérky, prostitútky, jej priateľa a násilníckeho pasáka na Floridu. Zábavná cesta za dobrým zárobkom sa však nečakane zvrtne.

The Synanon Fix: Did The Cure Become a Cult? - seriál (1. apríl)

Synanon, nápad Charlesa „Chucka“ Dedericha, začal v roku 1958 ako rehabilitačné centrum, ktoré slúžilo ľuďom závislým na heroíne. Synanon rýchlo rástol a pod vedením Chucka a jeho manželky Betty sa vyvinul do zložitého systému podnikania. Postupom času sa terapie stávali čoraz extrémnejšími, prešli do paranoidného správania a kultových praktík a vyvrcholili obvineniami zo zneužívania detí, útokov a dokonca aj pokusov o vraždu. Štvordielny dokumentárny seriál The Synanon Fix skúma, ako sa potenciálna revolúcia v liečení pretavila do deštruktívneho kultu.

The Regime – finále seriálu (7. apríl)

Šesťdielna politická satira od dvojice Willa Tracyho a Franka Richa a režiséra The Queen Stephena Frearsa sa blíži do finále. Podarí sa autoritárskej kancelárke, ktorú stvárnila Kate Winslet, udržať svoj post? Alebo sa stane obeťou prevratu.

Brandy Hellville & the Cult of Fast Fashion – film (9. apríl)

Dokumentárny film od oscarovej režisérky Evy Orner a uznávaných producentov Simona a Jonathana Chinnovcov, ktorý jeden je dvojnásobný držiteľ Oscara a druhý dvojnásobný víťaz ceny Emmy, odkryje stále sa zhoršujúci problém fast fashion. Film odhaľuje toxickú kultúru tínedžerskej značky Brandy Melville a globálne dôsledky masovo vyrábaného oblečenia známeho ako rýchla móda.

The Sympathizer – seriál (14. apríl)

Ide o e pripravovaný historický seriál plný čierneho humoru, založený na rovnomennom románe Vieta Thanha Nguyena oceneného Pulitzerovou cenou za rok 2015. Tento špionážny triler prerozpráva príbeh napoly francúzskeho a napoly vietnamského komunistického špióna počas posledných dní vietnamskej vojny a jeho novom živote ako utečenca v Los Angeles, kde bude musieť bojovať medzi svojim starým a novým životom.

Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part One – film (22. apríl)

Tento americký animovaný superhrdinský film založený na tíme superhrdinov s DC Comics, je už ôsmy v sérií, ktorá začala filmom Superman: Man of Tomorrow (2020). Zároveň je však prvou časťou novej trilógie, v ktorej Liga spravodlivých musí čeliť smrtiacej antihmote pohlcujúcej jednotlivé Zeme v paralelných vesmíroch. Film bol venovaný komiksovému umelcovi Georgeovi Pérezovi, ktorý zomrel 6. mája 2022.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 15:36