Matthew LawrenceX/Nowmynews
StoryEditor

Významný režisér prišiel v župane a žiadal ma, aby som sa vyzliekol, hovorí herec. Odmietol, agentúra ho vyhodila

Nikola Michalkova20.03.2024., 10:30h

Matthew Lawrence v podcaste svojich bratov vysvetlil, prečo ho agentúra prepustila a prečo sa nestal hviezdou vo filmoch od Marvel.

Lajkuj Brainee.sk na

Matthew Lawrence má 44 rokov, poznať ho môžeš napríklad z filmu Otec v sukni. V novej epizóde podcastu Brotherly Love, ktorý moderujú jeho bratia Joey a Andrew, odhalil skutočne šokujúce informácie.

Vyhodili ho

Filmový priemysel je niekedy náročný a dejú sa v ňom veci, o ktorých často ani len netušíme. Matthew Lawrence prekvapil obvinením, že ho jeho agentúra poslala do hotelovej izby na stretnutie s významným režisérom. Konkrétne meno neuviedol, ani názov filmu, ohľadom ktorého sa stretnutie konalo. Režisér, ktorý je vraj držiteľ Oscara, na stretnutie prišiel v župane a mal skutočne netypické požiadavky. „Požiadal ma, aby som sa vyzliekol. Povedal, že si ma potrebuje odfotiť na polaroid, a že ak urobím X, Y a Z, budem ďalšou postavou Marvelu,“ vysvetlil, píše sa na portáli Business Insider. Samozrejme, túto žiadosť odmietol. Ako sám vysvetlil, jeho agentúra ho napokon vyhodila, pretože odišiel z tej izby.

Pri mužoch sa to berie inak

Okrem toho prezradil, že existuje viacero mužov, ktorí zažili podobné situácie. Vysvetlil, že mnohí o svojich skúsenostiach mlčia, pretože sa boja, ako by verejnosť zareagovala. „Veľa mojich ďalších kamarátov mužov si tým prešlo v tomto odvetví, a to tak s mužmi, ako aj so ženami, ale je tu dvojitý štandard,“ povedal.

Príkladom je prípad z roku 2017, keď herec Terry Crews obvinil hollywoodskeho agenta, že ho počas stretnutia obchytkával. Podal aj žalobu. Reakcia ľudí ale vôbec nebola podporujúca.  „Terry Crews prišiel von a povedal to. A ľudia sa mu začali smiať,“ povedal Matthew.

image

Marvel konečne potvrdil, kto sa objaví vo Fantastickej štvorke. Vo filme uvidíš aj hviezdu zo seriálu The Last of Us

Podporil hnutie

Matthew Lawrence sa vyjadril aj k známemu hnutiu #MeTooMovement. Označil ho za veľmi dobrú veci, aj keď si myslí, že muži v ňom nezískali rovnakú podporu, ako ženy. „Podľa môjho názoru v tomto odvetví nie je veľa mužov, ktorí by o tom hovorili. Teraz uznávam, že je to asi tretina toho, čím si prechádzajú ženy. Ale muži si tým prechádzajú tiež,“ vyjadril sa.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 07:25