Fantastická štvorkaMarvel Studios/Instagram
StoryEditor

Marvel konečne potvrdil, kto sa objaví vo Fantastickej štvorke. Vo filme uvidíš aj hviezdu zo seriálu The Last of Us

Nikola Michalkova17.02.2024., 11:00h

Fanúšikovia Marveloviek sa konečne dočkali. Štúdio konečne prezradilo, koho uvidíme vo filme Fantastická štvorka.

Lajkuj Brainee.sk na

Dlho očakávaný film z tvorby Marvel sa konečne dočkal oficiálneho potvrdenia hlavných postáv. Fanúšikovia totiž veľmi dlhú dobu špekulovali o tom, kto by sa vo filme Fantastická štvorka mohol objaviť. Film síce vychádza až budúci rok, nie je sa čomu čudovať, že niektorí sú netrpezliví.

Obsadenie

Do očakávaného filmu mieria prvé postavy, ktoré pre Marvel Comics vytvoril Stan Lee a Jack Kirby. Reeda Richardsa, alebo Mr. Fantastic, stvárni hviezda z populárneho seriálu The Last of Us Pedro Pascal. K nemu sa pridá Sue Storm (Neviditeľná žena), ktorú stvárni Vanessa Kirby, uvidíme tiež aj obľúbenú postavu zo Stranger Things Josepha Quinna, ktorý sa predstaví ako Johnny Storm (Human Torch). Štvorku napokon uzatvorí Ebon Moss-Bachrach ako Ben Grimm (Thing).

Čo vieme o pripravovanom filme?

Fantastická štvorka už bola spracovaná v roku 1994, avšak tento film nikdy neuviedli do kín. Preto jeho prvý poriadny debut bol až v roku 2005. Rebootové spracovanie sa uviedlo v roku 2015, keď ho režíroval Josh Trank. Problémom bolo, že film zožal obrovskú kritiku a komerčný neúspech. Avšak ako sa ukázalo, štvorica hrdinov napokon dostane predsa len ešte jednu šancu ako súčasť šiestej fázy Marvel Cinematic Universe.

Premiéra filmu je naplánovaná na 25. júla budúceho roka. Film bol pôvodne oznámený už v roku 2019 počas podujatia Comic-Con v San Diegu. O rok neskôr v decembri zverejnili režiséra, ktorým sa stal Jon Watts. Ten ale v apríli 2022 odstúpil, aby si od marvelovských filmov dal prestávku po tom, čo režíroval trilógiu o Spider-Manovi. Novým režisérom sa stal Matt Shakman.

image

Z Deadpoola je v prvých záberoch z pokračovania Marvel Jesus. Pozri si všetky trailery, ktoré mali premiéru počas Super Bowlu

Konkrétna dejová zápletka zatiaľ úplne známa nie je. Jediným detialom, ktorý zápletku naznačuje, je prostredie. Číslo časopisu Life, ktoré číta postava Thing (Vec), pochádza z roku 1963, čím sa vytvára predstava, v akej dobe sa film bude odohrávať. Avšak, asi sme všetci zvyknutí, že Marvel akékoľvek detaily o filmoch udržiava veľmi prísne v tajnosti. Zdá sa, že pri tomto konkrétnom filme to platí dvojnásobne.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 13:29