Avengers: EndgameRogue Alpha/Twitter
StoryEditor

Máš chuť na poriadny doják? Odporúčame filmy, ktoré ťa bezpochýb rozplačú

Nikola Michalkova12.08.2023., 10:00h

Mnoho filmov, ktoré nájdeš v článku, poznáš a určite si ich aj videl. A určite budeš súhlasiť, že smrť hrdinov rozplakala aj teba.

Lajkuj Brainee.sk na

V zozname nájdeš množstvo známych filmov, ktoré si pravdepodobne už videl. Ak náhodou nie, daj si pozor, pretože budú obsahovať spoilery, ktoré ťa môžu naozaj zasiahnuť. 

image

Novinky na HBO Max. V auguste môžeš rátať s týmito snímkami, odporúčame najmä mexickú telenovelu

Leví kráľ

Asi každý poznáme rozprávku Leví kráľ, ktorá nedávno dostala aj update. A určite tu nie je nik, kto by túto obľúbenú rozprávku nevidel. Scéna, v ktorej sledujeme, ako Scar zhodil Mufasu zo skaly, a ktorý následne zomrel, bola smutná scéna sama o sebe. No keď príde malý Simba, ktorý sa snaží zobudiť svojho otca, pravdepodobne žiadne oči nezostali suché. 

image

Leví Kráľ

Victor Babatunde/Twitter

No Time to Die

James Bond patrí medzi klasiku, ktorá si získala priazeň mnohých. Film „No Time to Die“ bol očakávaný a priniesol tiež veľkú dávku sĺz. Dojímavá scéna, v ktorej hlavný hrdina zomiera, rozplakala asi každého, kto Jamesa sledoval na jeho ceste. „V deň premiéry som bola úplne zaskočená a v preplnenom kine som vzlykala. Ešte stále sa na ten film nemôžem pozrieť znovu,“ vyjadrila sa v diskusii.

image

No Time To Die

Daveyson/Twitter

Hry o život

Buď tie filmy miluješ alebo nenávidíš. Nie je nič medzi tým. Avšak aj tu sa našla scéna, ktorá zasiahla mnohých. V prvej časti sme mali možnosť vidieť dievčatko Rue, ktoré sa spriatelilo s Katniss. Scéna, kde dievčatko zabijú a Katniss si ju uctí, rozplakala určite aj tých, ktorým sa film až tak nepozdával. Len si to priznaj. „Žiadna verbálna reakcia, ale na premiére prvého filmu Hunger Games, keď Katniss dokončila svoju spomienku na Rue a zasalutovala tromi prstami, väčšina ľudí  kine sa rozplakala a tiež zasalutovala,“ napísala používateľka. 

image

Hry o život

Eileen/Twitter

 

Vreskot 5

Ak patríš medzi nadšencov hororov, určite ťa neobišla piata časť filmovej série Vreskot. V tejto konkrétnej časti Ghostface zabil Deweyho po niekoľkých rokoch. Scéna u mnohých vyvolala veľmi silné emócie. „Kričala som nie! Bolo to hlasné. Bola som zničená a ľudia za mnou sa smiali. Pri filmoch sa dokážem príliš citovo angažovať,“ napísala Heather. 

image

Vreskot 5

Deadite Cody/Twitter

The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 2

Tu môžem hovoriť aj sama za seba, pretože tento jediný film z celej Twilight ságy som videla v kine úplne prvýkrát spolu s ďalšími ľuďmi. A ako každý fanúšik Twilightu a rodiny Cullenovcov, Carlisle bola postava, ktorú mali mnohí radi.

image

The Twilight Saga: Breaking Dawn - part 2

12o52012/Youtube

Keď sa v poslednej časti upírskej filmovej série ukázala scéna, ako upír z talianskeho klanu Aro drží práve Carlisleovu hlavu, doteraz si vybavujem výkrik a zalapanie po dychu. A asi každý vieme, ako to nakoniec bolo, a že to bola vízia Alice. Tá zanechala množstvo zmätených tvárí.

image

Avengers: Endgame

Rogue Alpha/Twitter

Avengers: Endgame

Tony Stark bola určite obľúbenou postavou každého, kto obľuboval filmovú sériu Avengers. A určite nie jeden fanúšik plakal pri scéne, kde vidíme Tonyho, ako zomiera po bitke s Thanosom. Táto scéna by určite nenechala chladným ani tých, ktorí si to pustili len tak, zo zvedavosti. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 19:02