Joey King vo filme The Kissing Booth 3Msn Phillippines/Twitter
StoryEditor

Nervozita z intímnych scén či závislosť. Pozri si, ktoré celebrity počas natáčania užívali alkohol či drogy

Nikola Michalkova04.08.2023., 12:30h

Mnohé známe tváre, ktoré poznáme z filmových či seriálových trhákov, prehovorili o požívaní alkoholu či drog počas natáčania.

Lajkuj Brainee.sk na

Mnohé filmy či seriály si našu priazeň získali aj vďaka hercom, ktorí podali skutočne bravúrne výkony. Niektoré herecké hviezdy však priznali, že počas natáčania boli pod vplyvom alkoholu či drog. Samozrejme, nie v každom prípade išlo o závislosť, pretože niektorí herci zapíjali len stres a nervozitu z nekomfortných scén.

image

Alkohol im skoro zničil život aj kariéru. Tieto známe osobnosti skoncovali s pitím a triezvy život si nevedia vynachváliť

Dominic Fike

Herca môžeš poznať z populárneho seriálu Euphoria, kde hlavnú úlohu zohrala speváčka a herečka Zendaya. V seriáli stvárnil postavu Elliota, ktorý sa objavil v druhej a tešiť sa na neho môžeme aj v tretej sérii. Priznal, že ho zo seriálu takmer vyhodili, pretože prišli na to, že počas natáčania užíval drogy, uvádza sa na portáli Yahoo.

image

Dominic Fike v seriáli Euphoria

Pop Crave/Twitter

Okrem toho sa vyjadril, že režisér a tvorca seriálu Sam Levinson sa snažil najať aj „trénera triezvosti“, aby mu pomohol. Tréner ale nefungoval. „Bol som drogovo závislý a prísť do seriálu, ktorý je, viete, hlavne o drogách, je veľmi ťažké,“ vyjadril sa. Prezradil tiež, že niekoľko záberov, na ktorých bol sfetovaný, sa dostalo aj do finálneho zostrihu seriálu. 

Margot Robbie

Možno by to pravdepodobne nikto na súčasnú Barbie nepovedal, ale pravda je, že počas natáčania filmu Vlk z Wall Street podľahla omamným účinkom alkoholu. Príčinou bola nervozita, keď mala natáčať nahú scénu. Členovia štábu u nej našli fľašu tequily. Priznala, že pred natáčaním konkrétnej scény si dala tri malé poháriky, aby upokojila svoje nervy.

image

Margot Robbie vo filme Vlk z Wall Street

Pop Culture Post/Twitter

„V to ráno som prišla do práce a celá som sa triasla, bola som vystrašená a hovorila som si, že to nedokážem,“ priznala. „Dala som si tri panáky, potom som sa vyzliekla a odohrala scénu a bolo mi dobre. Veľmi mi to pomohlo zastaviť trasenie rúk a dodalo mi to trochu sebavedomia.“

Joey King

Herečku môžeš poznať z trilógie „The Kissing Booth“. Počas natáčania poslednej časti sa herečka „prudko zhúlila“, keď si vzala nápoj od svojho kolegu Taylora Zakhara Pereza. Dodala, že tento čin bol od nej „veľmi neprofesionálny.“

image

Joey King vo filme The Kissing Booth 3

Msn Phillippines/Twitter

Drake 

Známy je najmä pre svoju spevácku kariéru, ale ako to býva, aj niekto z hudobného sveta nahliadne do toho hereckého. Drake nebol výnimkou a priznal, že pred konkurzom do seriálu „Degrassi: The Next Generation“ sa sfetoval. Dodal, že to urobil preto, že podľahol tlaku rovesníkov. „Pred konkurzom som išiel k jednému chlapcovi domov. Z túžby, aby ma prijali som podľahol tlaku rovesníkov a tesne pred konkurzom som sa s týmito deťmi zhúlil,“ priznal. 

image

Drake vo filme Degrassi: The Next Generation

Pop Base/Twitter

Anna Kendrick

Počas natáčania scény vo filme „Drinking Buddies“, si herečka neuvedomila, že jej dali skutočné pivo. Uvedomila si to až v momente, keď sa cítila byť naozaj opitá. „Počas scény v bare mi dali falošné pivo, ale kde hrám karty s Jakeom, tam mi dali skutočné pivo a ja som si to ani neuvedomila! A tak som zakaždým, keď som prehrávala, do seba valila pivo a až v polovici záberu som si uvedomila, že je pravé. Hovorila som si, že som strašne opitá! Hneď musel záber skončiť. Desila ma predstava, že budem ďalšia problémová hviezda, ktorá sa opije a začne prevracať stoly alebo čokoľvek iné. Snažila som sa len ticho sedieť, kým nevytriezviem,“ opísala. 

image

Anna Kendrick vo filme Drinking Buddies

Anna Kendrick Rocks/Twitter

Martin Sheen

Počas natáčania filmu „Apocalypse Now“ sa podľa jeho slov „nebezpečne opil“, až takmer nedokázal ani stáť. Bolo to počas natáčania neslávne známej scény, ktorú natočil v deň jeho 36. narodenín. Pred natáčaním popíjal so svojimi kamarátmi. Priznal, že keď ho režisér požiadal, aby pristúpil bližšie k zrkadlu, neuvedomil si, ako blízko v skutočnosti je, udrel sa do skla a porezal si ruku. „Bol som tak opitý, že som si neuvedomil, ako som blízko k zrkadlu,“ opísal. 

image

Martin Sheen vo filme Apocalypse Now

Skip_bolden/Twitter

Jennifer Lawrence

Intímne scény sú pre mnohých hercov a herečky nekomfortnou časťou počas natáčania. Tak to bolo aj v prípade Jennifer, ktorá sa opila, aby sa pripravila na scénu, v ktorej mala mať sex s Chrisom Prattom vo filme Pasažieri. Avšak jej pitie viedlo len k väčším obavám z tejto scény. 

image

Jennifer Lawrence vo filme Pasažieri

Pop Base/Twitter

„Naozaj som sa opila. Ale potom, keď som prišla domov, viedlo to k väčšej úzkosti, pretože som si hovorila: ‚Čo som to urobila?‘ Ja neviem. A on bol ženatý. A to malo byť moje prvé bozkávanie so ženatým mužom a pocit viny je ten najhorší pocit v žalúdku. Vedela som, že je to moja práca, ale nemohla som to povedať svojmu žalúdku. Zavolala som mame, aby mi povedala, že je to v poriadku,“ vysvetlila. 

image

Robert Pattinson vo filme The Lighthouse

Emir Han/Twitter

Robert Pattinson

Herec, ktorého všetci poznáme najmä z Twilightu, otvorene priznal, že keď bola jeho postava vo filme „The Lighthouse“ opitá, bol v podstate celý čas v bezvedomí aj v reálnom živote. „Bolo to šialené. Strávil som toľko času tým, že som sa nútil zvracať. Je to tá najodpornejšia vec,“ opísal. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 02:22