Ben Affleck ako Batman.Twitter/dc Daily/
StoryEditor

Tajomstvo vyzradené. Čerstvý ženáč Ben Affleck sa vracia ako Batman!

Alexandra Ševčíková29.07.2022., 11:00h

Opäť oblečie svoj Batsuit vo filme Aquaman and the Lost Kingdom.

Lajkuj Brainee.sk na

Jason Momoa zdieľal túto vzrušujúcu správu na svojom Instagrame. Ako píše portál LADbible, zverejnil fotografiu, na ktorej je spolu s Affleckom. K obrázku napísal: „Znova zjednotení, Bruce a Arthur. Ľubim ťa a chýbaš mi Ben.“

Uverejnil aj video, na ktorom môžeš vidieť Momou mimo prívesu s iniciálkami B. A., alias Ben Affleck. Zdá sa, že veľké tajomstvo bolo teraz prezradené po tom, ako okolo neho prešiel prehliadkový autobus fanúšikov presne v nesprávnu chvíľu. 

Herci sa vedľa seba objavili vo franšíze DC Justice League, pričom Affleck hral Batmana a Momoa sa ukázal ako Aquaman. Aj keď Ben povedal, že jeho úlloha v pripravovanom filme The Flash bola „veľmi pekným zakončením mojej skúsenosti s touto postavou“, zdá sa, že svoj Batsuit ešte nezavesil na klinec.

V rozhovore pre Entertainment Weekly na začiatku tohto roka prezradil, že Justice League zničila radosť z toho, že je Batman. „S Justice League som mal naozaj zlé skúsenosti z mnohých dôvodov,“ povedal a dodal, „Neobviňujem nikoho, stalo sa veľa vecí. Ale v skutočnosti som nebol šťastný. Nepáčilo sa mi tam.“

Po tejto negatívnej skúsenosti si povedal, že už to nechce robiť. Keď však prišiel čas, aby sa Ben rozhodol, či by mal pokračovať v natáčaní filmov o Batmanovi, alebo či by mal odísť, prezradil, že mu pri rozhodovaní pomohol dlhoročný kamarát Matt Damon. Ako Afflec povedal, tak práve on mal veľký vplyv na jeho finálne rozhodnutie.

image

Fanúšik Batmana sa môže stať hrdinom z Gothamu. V novej hre budeš bojovať po boku umelej inteligencie

„Chcem robiť veci, ktoré by mi priniesli radosť. Potom sme išli a natočili Last duel a na tomto filme som sa bavil každý deň. Nebol som hviezdou, nebol som sympatický. Bol som darebák,“ povedal v rozhovore. Vysvetlil, že to bol pre neho úžasný zážitok.

Affleck si zahral Batmana v piatich filmoch vrátane Batman vs. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Justice League, Justice League Zacka Snydera a pripravovanom filme The Flash. Najnovšie si bude môcť do životopisu pridať aj Aquaman and the Lost Kingdom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 06:15