Columbia Pictures/Marvel Entertainment, Sony Pictures Releasing
StoryEditor

Tom Hardy sa vracia ako Venom. Nový trailer odhaľuje skvelé hlášky aj krvilačného záporáka

Miroslav Kamody03.08.2021., 13:00h
Tom Hardy sa po troch rokoch vracia do zápornej komiksovej postavy. Tentokrát bude proti nemu stáť súper, ktorý sa nezastaví pred ničím.
Lajkuj Brainee.sk na

Príbeh pokračovania snímky Venom s podtitulom Let There Be Carnage nás presunie približne rok po udalostiach prvého filmu. Eddie Brock (Tom Hardy) sa snaží učiť žiť s agresívnym symbiontom vo svojom tele. Okrem toho ho však musí skrývať pred úradmi, ktoré po ňom aktívne pátrajú.

Aby sa opäť začlenil do života, pokúša sa pokračovať vo svojej novinárskej profesii. Dohodne si rozhovor so sériovým vrahom Cletusom Kasadym (Woody Harrelson), ktorého sme mohli vidieť už v potitulkovej scéne prvého filmu. Stretnutie skončí napadnutím a Cletusovi sa nakoniec podarí utiecť, pričom sa sám stáva hostiteľom krvilačného Carnagea.

Ten je v spojení so šialeným sériovým vrahom nezastaviteľný a pripravený rozpútať čo najväčšie peklo. Eddie tak musí opäť dopriať väčší priestor Venomovi, aby sa im ho spoločne podarilo zastaviť. Na režisérsku stoličku sa tentokrát posadil Andy Serkis, ktorého si môžeš pamätať ako predstaviteľa Golluma z Pána Prsteňov. 

Columbia Pictures/Marvel Entertainment, Sony Pictures Releasing

​Okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme predstaví aj Naomie Harris ako Frances Barrison, respektíve záporáčka menom Shriek. Jej superschopnosti môžeš vidieť v traileri nižšie, my ešte dodáme, že podľa komiksovej predlohy sa stala Cletusovou milenkou.

Vo filme uvidíš aj hercov, ako Michelle Williams, Reid Scott, Stephen Graham či Peggy Lu. Premiéra je u nás po odkladoch spôsobených pandémiou naplánovaná na 16. septembra. Dúfajme, že pokračovanie bude lepšie ako prvý film, ktorý síce zbieral negatívne recenzie od kritikov, v kinách však dokázal zarobiť 856 miliónov dolárov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 18:38