YouTube/Marvel Entertainment
StoryEditor

Nový trailer pre Black Widow je plný akcie a explózií. Marvelovka príde do kín už o mesiac

Miroslav Kamody05.06.2021., 11:25h
Marvel Cinematic Universe sa opäť filmovo prebúdza. Už čoskoro sa dočkáme premiéry niekoľkokrát odloženej sólovky Black Widow.
Lajkuj Brainee.sk na

Nová akčná marvelovka Black widow prináša príbeh postavy Natashy Romanoff alias Black Widow v časovej príbehovej línii zasedenej medzi filmami Captain America: Občianska vojna a Avengers: Infinity War.

V akčnom špionážnom thriller od Marvel Studios je Natasha Romanoff pod vplyvom udalostí a nebezpečného sprisahania konfrontovaná so svojimi temnejšími stránkami osobnosti, ktoré majú významné väzby na jej temnú minulosť.

Prenasledovaná temnou silou, ktorá sa nezastaví pred ničím, aby ju zlomila a zničila sa Natasha musí vysporiadať so svojou temnou históriou špióna a tiež aj zničenými a rozbitými vzťahmi, ktoré ju prenasledujú dávno predtým, ako sa stala Avengerom.

V hlavnej úlohe sa opäť (a naposledy) predstaví Scarlett Johansson a chrbát jej budú kryť Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weisz. Doteraz ale nevieme, kto stvárnil záporáka Taskmastera, i keď niektoré teórie na internete uvádzajú, že by mohlo ísť o Buckyho klon.

V tom prípade si záporáka zahral Sebastian Stan. Pravdu sa však zrejme dozvieme až v kinosálach. Slovenská premiéra je naplánovaná na 8. júla a ty si môžeš čakanie skrátiť najnovším trailerom nižšie. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 20:32