Hercovi jeho postava obávaného zloducha nesmierne chýbaTASR
StoryEditor

Filmový Draco Malfoy sa nebráni pokračovaniu Harryho Pottera. Je ochotný pre to podstúpiť aj zmenu imidžu

Radka Rosenbergová07.06.2021., 16:19h
33-ročný predstaviteľ obávaného nepriateľa Harryho Pottera priznal, že momentálne nemá veľa práce. Dokonca by si zahral aj Luciusa.
Lajkuj Brainee.sk na

Tom Felton si uvedomuje, že rola Draca Malfoya mu priniesla hviezdnu kariéru a preto sa k nej chce vrátiť. „Ak sa ma pýtate, či by som si znovu zafarbil vlasy na blond, aby som mohol hrať Draca, jednoznačne by som to spravil. Buď kvôli nemu, alebo kvôli role Luciusa. Hral by som aj Dracovho syna, ak by ste chceli. Ocenil by som akúkoľvek šancu znovu si zahrať nejakého Malfoya,“ povedal pre portál people.com.

Felton sa objavil ako Draco vo všetkých ôsmich filmoch o Harrym Potterovi, ktoré vyšli z rovnomennej knižnej série od J.K. Rowlingovej. Séria trvala celkovo takmer desať rokov a prvý film - Harry Potter a Kameň mudrcov - oslavuje v novembri 20. výročie.

„Nedávno som hovoril s Rupertom, Danielom a Emmou, ktorých som sa spýtal - Dvadsať rokov, viete si to predstaviť? V prvom rade všetci vyzerajú úplne rovnako,“ spomína. Tom Felton má však zrejme smolu. Vyzerá to tak, že sa mu šťastena otočila chrbtom. Zatiaľ sa totiž nepripravuje žiadne pokračovanie pôvodného príbehu, minimálne nie vo filmovej podobe. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 17:30