čtk
StoryEditor

Hra Harry Potter: Hogwards Mystery oslavuje pri príležitosti Halloweenu čiernu mágiu

10.10.2018, 13:02
Autor:
ČTKČTK
Celý október v hre sa bude niesť v strašidelnom duchu.

Jam City, štúdio pre vývoj hier pre mobilné zariadenia so sídlom v Los Angeles v spolupráci so značkou Portkey Games vytvára nový svet kúziel pre mobilné telefóny a videohry, ktoré prenesú hráča do centra vlastného dobrodružstva inšpirovaného originálnymi príbehmi J.K. Rowlingovej.

​V mobilnej hre Hogwards Mystery sú hráči vystavení temnejšie stránke Čarodejníckeho sveta a počas štúdia v Rokforte čelia mnohým nebezpečenstvám. Študujú a pritom sa ponárajú do rozvíjajúceho sa vyšetrovania zmiznutia ich brata, ktorý ich zavedie až k tajomstva piatich skrytých miestností tzv. Cursed Vaults. Od tretieho ročníka, v ktorom čelili zradným Boggartom, po objavovaní nebezpečenstva Zakázaného lesa v ročníku štvrtom, čierna mágia je všadeprítomná uprostred tried a osláv v ctihodnej škole.

Október v hre Harry Potter: Hogwarts Mystery začína v slávnostnom duchu, pretože sa študenti, zamestnanci a duchovia pripravujú na slávnosť Halloween. Veľká sála je vyzdobený dyňami, strašidelnými rekvizitami a duchmi Rokfortu, Takmer bezhlavý Nick, Tučný mních, Krvavý barón a Rowena Bystrohlavovej (Grey Lady) sa zišli pri príležitosti tohto veľmi očakávaného každoročného podujatia. Ale na všetko sa znášajú tiene, lebo v polovici mesiaca začne vedľajšia dejová línia, ktorá predstaví čosi zlovestného, ​​čo by mohlo spôsobiť v hre zvrat. Keď temné sily vstúpia za splnu na pôdu Rokfortu, budú musieť hráči využiť všetok svoj arzenál obranných kúziel, od odvracaní zaklínadiel po omračovacie zaklínadlo Stupefy.

"Tento rok v októbri odhaľujeme temnejšiu stránku Rokfortu," povedal Josh Yguado, prezident a prevádzkový riaditeľ štúdia Jam City. "Od slávnosti Halloween vo Veľkej sále po akcie a vedľajšie postavy našej hry, budú mať hráči možnosť prežiť celý mesiac októbrových osláv, od zábavných po hrôzostrašné."

Harry Potter: Hogwarts Mystery je prvá hra pre mobilné zariadenia, v ktorej si môžu hráči vytvárať svoje vlastné postavy a prežiť život ako študenti v Rokforte. Vo výpravnej adventúre s prvkami RPG môžu hráči vytvárať podľa svojich predstáv avatarov študentov, chodiť na vyučovanie, učiť sa kúzelnícke zručnosti a nadväzovať priateľstvá alebo súťažiť s ostatnými spolužiakmi. V hre robia hráči zásadné rozhodnutia, ktoré ovplyvňujú vývoj príbehu ich postavy. Hra obsahuje nový systém, v ktorom rozhodnutia a správanie hráča ovplyvňuje ostatných, takže fanúšikovia Harryho Pottera vytvárajú svoj vlastný príbeh ako čarodejníci.

01 - Modified: 2021-12-21 11:46:52 - Feat.: - Title: Harry Potter, Hermiona a Ron sa po 20-tich rokoch vracajú do Rokfortu 02 - Modified: 2020-05-19 12:52:00 - Feat.: - Title: Netflix pridal do ponuky všetky filmy Harryho Pottera 03 - Modified: 2020-05-06 07:59:02 - Feat.: - Title: Harry Potter na Spotify. Príbeh budú čítať Radcliffe či Beckham 04 - Modified: 2018-12-10 10:35:54 - Feat.: - Title: Harry Potter proti Milošovi Zemanovi. Internetom sa rýchlo šíri paródia kultového filmu 05 - Modified: 2018-01-19 17:54:32 - Feat.: - Title: Fanúšikovia Harryho Pottera môžu zažiť nové dobrodružstvá v mobilnej hre
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 08:28