PárTASR/AP/Evan Agostin
StoryEditor

Sklamanie pre fanúšikov Aquamana: Jeden z najkrajších párov Hollywoodu ohlásil koniec

Lukáš Kovalčík13.01.2022., 10:00h
Dlhoročnej láske odzvonilo.
Lajkuj Brainee.sk na

Jason Momoa a Lisa Bonet dlho tvorili jeden z najsympatickejších párov Hollywoodu. Bohužiaľ, ich príbeh nemá happy end. Po dlhých 16 rokoch spoločného vzťahu, ohlásili rozchod.

Jason Momoa (42) a Lisa Bonet (54) sa zoznámili v roku 2004 v losangeleskom jazzovom klube cez spoločných priateľov. Už od počiatku to medzi nimi zaiskrilo a onedlho sa dali dokopy. Svoje „áno“ si povedali po viac ako desiatich rokoch vzťahu v októbri 2017. Obrad bol tajný. Majú spolu dve dcéry, 14-ročnú Lolu a 13-ročnú Nakoa-Wolf.

Oznámili to prostredníctvom sociálnych sietí

Hviezda filmu Aquaman a exmanželka hudobníka Lennyho Kravitza svoj rozchod oznámili svetu v spoločnom vyhlásení na Instagrame. Píše web UNILAD.

„Všetci sme pocítili tlak a zmeny v týchto pohnutých časoch. Prebieha revolúcia a naša rodina nezostala mimo nej. Silnieme a rastieme z týchto zmien. Našim rodinám oznamujeme, že v manželstve už ideme oddelenými cestami,“ píše vo vyhlásení expár.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Príspevok bol zverejnený na účte Jasona Momou, avšak vyjadrujú sa v ňom spoločne, Lisa Bonet totiž nie je na sociálnych sieťach.

„Zdieľame naše rodinné správy, že sa rozchádzame ako manželia. Zdieľame to nie preto, že by sme si mysleli, že je to hodné spravodajstva, ale preto, aby sme v živote konali dôstojne a čestne,“ píše sa ďalej v spoločnom vyhlásení. 

Jason Momoa Pár TASR/AP/Annie I. Bang

​Vyzerá to však, že Jason a Lisa sa rozišli v dobrom, pretože zdôrazňujú: „Láska medzi nami sa rozvíja ďalej tak, ako by chcela zostať nažive. Dávame si navzájom slobodu byť tými, ktorými sa učíme byť.“

Jason Momoa sa preslávil úlohou Aquamana, alebo postavou Khala Droga v mimoriadne úspešnom seriáli Game of Thrones. Lisa Bonet bola už odmalička seriálovou hviezdou, a svet si ju asi už navždy bude pamätať ako roztomilú Denisu Huxtable v seriáli Show Billa Cosbyho.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:15