Warner Bros. Entertainment Inc.
StoryEditor

Nostalgia, ktorá ťa odzbrojí. Fantastické zvery 3 ťa vezmú do Rokfortu a ukážu Dumbledorovu minulosť

Miroslav Kamody14.12.2021., 16:00h
Séria Fantastické zvery začína naberať na obrátkach. Tretí film má šancu byť najlepším zo série.
Lajkuj Brainee.sk na

Fanúšikovia čarodejníckeho sveta sa konečne dočkali. Tri roky od premiéry posledného filmu štúdio Warner Bros. ukázalo prvé zábery z očakávaného pokračovania Fantastických zverov, ktoré majú podtitul The Secrets of Dumbledore. Informuje o tom portál ComingSoon.

„Profesor Albus Dumbledore vie, že mocný temný čarodejník Gellert Grindelwald sa chystá prevziať kontrolu nad čarodejníckym svetom,“ uvádza sa v oficiálnej synopse. „Nedokáže ho zastaviť sám, a preto poverí Newta Scamandera, aby viedol neohrozený tím čarodejníkov, čarodejníc a jedného statočného muklovského pekára na nebezpečnej misii, kde sa stretávajú so starými a novými zvermi a stretávajú sa s rastúcou Grindelwaldovou légiou nasledovníkov.“

Otázkou zostáva, ako dlho môže Dumbledore zostať na vedľajšej koľaji, keď je v stávke osud čarodejníckeho sveta? Najzásadnejšie pre film bolo preobsadenie predstaviteľa Grindelwalda. Toho v minulých filmoch stvárnil Johnny Depp, no kvôli rozhodnutiu súdu v prípade domáceho násilia voči jeho ex-manželke Amber Heard ho nahradil Mads Mikkelsen.

​Okrem neho sa však vracajú všetci pôvodní herci. Dej sa bude stále sústrediť aj na Fantastické zvery, aj keď čarodejnícky konflikt zrejme začína mať prevahu. Podľa záberov je jasné, že nás čaká návrat do Rokfortu, kde sa aj z mukla očividne môže stať čarodejník. Rokfort však nebude jedinou školou, ktorú vo filme uvidíme.

Záber z filmu Fantastic Beasts Warner Bros. Entertainment Inc.

​Čaká nás cesta do ďalekej Brazílie. Kúzelníci tu študujú na škole Castelobruxo, ktorá sa nachádza v Amazonskom pralese. Ide o hrad zo zlata a muklovia toto miesto poznajú ako El Dorado. Vzhľadom na jej polohu sa študenti špecializujú na bylinkárstvo a magizoológiu, čo bude určite zaujímať hlavného hrdinu tejto série.

Scenár k filmu napísala J. K. Rowling, autorka Harryho Pottera, réžiu si zobral na starosti David Yates. Ten má na konte aj predchádzajúce snímky série a posledné štyri filmy o Potterovi. Premiéry sa v našich kinách dočkáme 14. apríla budúceho roka. Potom začne čakanie na posledné dva filmy, ktoré túto sériu ukončia. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 13:50