herci z filmu Harry PotterTwitter/Vagner
StoryEditor

Neuveriteľná nostalgia! Harry Potter: Return to Hogwarts láka novým trailerom

kov06.12.2021., 11:29h
Áno, je to už neuveriteľných 20 rokov od uvedenia filmu Harry Potter a Kameň mudrcov.
Lajkuj Brainee.sk na

Hviezdy filmov o Harrym Potterovi sa pri príležitosti tohto výročia zídu v televíznom špeciáli, ktorý bude odvysielaný v januári 2022. 

Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint, ktorí stvárnili trio najlepších priateľov Harryho, Hermionu a Rona, vstúpili do dospelosti na obrazovke, kde začínali ako detskí herci na legendárnej rokfortskej škole. Herci vyrastali pred celosvetovým publikom zanietených fanúšikov. Teraz vo veku 30 rokov sa pridajú k hercom a tvorcom filmov na nostalgickom televíznom špeciáli. Píše britský magazín Deadline. Všetko sa to udeje na streamovacej platforme HBO Max

„Retrospektívny špeciál Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts bude obsahovať  rozhovory s hercami a momenty zo zákulisia ôsmich filmov a dúfa, že uctí kúzlo, ktoré sa skrýva za nakrúcaním filmov,“ uviedli zástupcovia Warner Bros.

Emma Watson, ktorá hrala Hermionu Grangerovú, zdieľala správy o stretnutí televízie na svojej stránke na Instagrame spolu s fotografiou mladého obsadenia a poďakovala verným fanúšikom známym ako „Potterheads“.

„Harry Potter bol môj domov, moja rodina, môj svet a Hermiona (stále je) moja najobľúbenejšia fiktívna postava všetkých čias," napísala na Instagrame. „Som hrdá nielen na to, čím sme ako herci prispeli do franšízy, ale aj ako deti, ktoré sa stali mladými dospelými, ktorí kráčali touto cestou."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson (@emmawatson)

Tom Felton, ktorý hral úhlavného rivala Harryho Pottera Draca Malfoya a tiež sa objaví v špeciáli,napísal na Twitteri: „Je to ako návrat do školy. Napíšte si to do kalendárov."

​Filmová franšíza založená na knihách J. K. Rowlingovej sa začala v roku 2001 a posledný film „Harry Potter a Dary smrti – 2. časť“ bol vydaný v roku 2011. Knihy, filmy, aj merch boli obrovským úspechom a dnes ich už môžeme považovať za kultovú záležitosť. Po celom svete táto franšíza zarobila viac ako 7 miliárd dolárov. Nerátajúc ďalšie milióny, ktoré zarobili zábavné parky a oblečenie s motívmi z kníh.

Tešíš sa na špeciál?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 03:01