Dwayne JohnsonForbes/Twitter
StoryEditor

Akí sú v skutočnosti? Ľudia sa podelili so zážitkami s celebritami, správanie niektorých ťa sklame

Nikola Michalkova24.09.2023., 11:00h

Aj celebrity sú len ľudia. Zatiaľ čo si niekedy predstavujeme, aké by to bolo stretnúť ich osobne, niektorým sa to podarilo a podelili sa, ako sa slávne osobnosti správajú v skutočnosti.

Lajkuj Brainee.sk na

Žiadne pozlátko či pretvarovanie sa. Zatiaľ čo na červenom koberci ich vidíme väčšinou vysmiatych a na prvý pohľad sa zdajú milí, niekedy zdanie klame. Avšak prevládajú tie pozitívne skúsenosti, ktoré dokazujú, že väčšina celebrít je naozaj milých a osloviť ich môže byť príjemným zážitkom. V diskusii na Reddite sa riešilo, ktoré celebrity sú milé, a ktoré, naopak, nie.

Daniel Radcliffe

Asi každý fanúšik Harryho Pottera by rád hlavného hrdinu chcel stretnúť naživo a spoznať ho aj mimo Rokfortu. Účastník diskusie sa na sociálnej sieti podelil o svoju skúsenosť, keď sa s Danielom stretol osobne. „Na jednom podujatí som Danielovi Radcliffovi podávala dezert. Zakopla som a trochu som ho ním obliala. Pravdepodobne kvôli tomu, že som videla, koho vlastne obsluhujem. Vstal a začal sa mi ospravedlňovať. Bol veľmi milý a pýtal sa, či som v poriadku.“ 

image

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe Archive/Twitter

Dwayne „The Rock“ Johnson

Široký úsmev a mohutný muž. To si asi niektorí z nás pomyslia, keď sa spomenie Dwayne Johnson. Poznať ho môžeš z filmov ako Jumanji či Pobrežná hliadka. V diskusii jeden používateľ napísal: „Moja mama a sestra spoznali Dwayna, keď bol ešte wrestlerom. Mali niekoľko tašiek a pekelne sa trápili pri vystupovaní z lietadla a ľudia na nich čakali. Potom sa im tento mohutný chlap ponúkol, že im nejaké veci odnesie. Vzal tašky a podržal nosič s mojou neterou, pomohol im vystúpiť z lietadla a odišiel.“ 

image

Dwayne Johnson

Forbes/Twitter

Ľudia následne za rodinou chodili s otázkou, odkiaľ poznajú populárneho herca, a boli veľmi zmätení, až kým im niekto nevysvetlil, kto im vlastne s taškami pomáhal. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 08:30