Dwayne JohnsonForbes/Twitter
StoryEditor

Akí sú v skutočnosti? Ľudia sa podelili so zážitkami s celebritami, správanie niektorých ťa sklame

Nikola Michalkova24.09.2023., 11:00h

Aj celebrity sú len ľudia. Zatiaľ čo si niekedy predstavujeme, aké by to bolo stretnúť ich osobne, niektorým sa to podarilo a podelili sa, ako sa slávne osobnosti správajú v skutočnosti.

Lajkuj Brainee.sk na

Zooey Deschanel

Ak si fanúšikom starších filmov, pravdepodobne ti táto herečka niečo bude hovoriť. Hrala vo filme ako Lemra lemravá alebo v seriáli „New Girl“. „Mal som kolegyňu, ktorej sestra bola členkou štábu seriálu New Girl. Povedala, že sa ku všetkým správala ako k hajzlom,“ napísal. 

image

Zooey Deschanel

Celeb World/Twitter

Jennifer Lopez

Americká speváčka sa preslávila viacerými hitmi, ktoré sa dostali do rádií a nevedeli sme ich dostať z hlavy. Pieseň „On The Floor“ dostane na parket každého a okrem pódia sme ju mohli vidieť aj vo filmoch. Zahrala si napríklad vo filme Zlatokopky, či v tohtoročnom filme Matka. A hoci je úspešná, používateľ na Reddite stretnutie s ňou neopísal príliš priaznivo. „S J.Lo som sa zoznámil, keď som pracoval na súkromnom letisku. Pozdravil som ju, ale neprišla žiadna odpoveď.“ 

image

J.Lo

Hourly Celebs/Twitter

Emilia Clarke

Hviezda seriálu Hra o tróny, kde stvárnila obľúbenú postavu Daenerys Targaryen. Okrem toho hrala aj v dojímavom filme Predtým, ako som ťa spoznala. „Niekoľkokrát som sa s ňou stretol, keďže som pracoval v lekárskom výskumnom ústave, s ktorým spolupracovala v rámci svojej charitatívnej organizácie pre poranenia mozgu. Bola veľmi úprimná, príjemná, zaujímala sa a angažovala sa. Aj jej mama bola milá,“ napísal používateľ. 

image

Emilia Clarke

21metgala/

„Mala som to šťastie, že som ju stretla, keď som pracovala v Malibu. Bola taká milá. Bolo to tesne predtým, ako vyšla posledná séria seriálu GoT,“ napísala ďalšia účastníčka diskusie. 

Khalid

Americký spevák, ktorého pravdepodobne poznáš aj vďaka populárnemu duetu s Bille Eilish, s ktorou naspieval pesničku „Lovely“. 

„Mal som to šťastie, že som bol súčasťou mnohých rôznych podujatí, festivalov a výstav. Počas môjho pôsobenia na týchto podujatiach som sa stretol s množstvom spevákov a interpretov. Najpamätnejší bol tento chlapík, ale nie pre niečo dobré. Bolo to pre jeho prístup k zamestnancom hotela, mojim kolegom a jeho vlastnému tímu. Arogantný kretén. Musel som sa mu vyhýbať. Keď musím, dokážem držať jazyk za zubami, ale nemôžem zadržať svoju tvár,“ napísal používateľ. 

Michael Jordan

Známy americký basketbalista a podnikateľ, ktorého pozná väčšina fanúšikov športu.  „Stretol som ho, keď som pracoval v spoločnosti Disney, a len tak mimochodom som mu povedal: ‚Ahoj, Michael‘. Dostal som od neho odpoveď ‚choď preč‘, čo ma zarazilo,“ podelil sa so svojou skúsenosťou ďalší používateľ. 

Tom Hiddleston

Asi niet nikoho, kto by nepoznal predstaviteľa postavy Loki od Marvelu. Brat Thora, ktorý dostal aj svoj vlastný seriál. A niet divu, že používateľ sa podelil s príjemným zážitkom. „Povedal mi, že môj pes bol úžasný. To bol vrchol môj života.“

image

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston Updates/Twitter

Cardi B

Aj napriek tomu, že raperka naposledy hodila po fanúšičke svoj mikrofón, čo príliš milé nie je, napriek tomu o nej používateľka, ktorá sa s ňou stretla, nehovorila v zlom. Čo je asi dobre, pretože fanúšička, ktorú udrela mikrofónom pravdepodobne na speváčku nebude myslieť až tak v dobrom. „Na vianočnom podujatí som narazila na Cardi B. Jej ochranka bola trochu otravná, ale keď sme sa priblížili, bola veľmi milá a fotila sa s nami,“ opísala. 

image

Julia Roberts

Belinda/Twitter

Julia Roberts

Alebo aj Pretty Woman. Asi väčšina ju pozná práve kvôli role v tomto filme. Používatelia, ktorí sa s ňou stretli, by ju asi ako príjemnú ženu neopísali. „Nakrúcala film v budove, kde som chodil na postgraduálne štúdium. Nikto nehlásil príjemnú interakciu s ňou. Jeden muž sa s ňou viezol vo výťahu a požiadal ju, aby mu niečo podpísala. Ani sa nepozrela jeho smerom a jej asistentka vyštekla: ‚Dnes to robiť nebude‘.“ 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. máj 2024 19:40