Polícia bola privolaná k páru, ktorý sa pred ňou uspokojoval.Polícia Sr, Miramax Film/brainee X Canva/
StoryEditor

Sex v meste: Pár napadol vodiča električky a keď prišla polícia, muž si stiahol nohavice a partnerka ho začala uspokojovať

mor15.03.2023., 10:00h

Bratislava je síce pomerne malým hlavným mestom, no príbehy, ktoré sa v nej píšu, sú rovnako veľké ako metropoly, ktoré majú metro. Tento konkrétny síce nie je taký strhujúci ako film Sex v meste, je však rozhodne rovnako kontroverzným.

Lajkuj Brainee.sk na

Štefan z okresu Snina a Katarína z Bratislavy minulý týždeň uliciam mesta poskytli nevyžiadanú prehliadku sexuálnych aktivít. Incident sa stal v Bratislave v piatok 10. marca vo večerných hodinách na zastávke Botanická.

image

VIDEO Internetom sa šíri film ZLOvensko. Ukazuje dopady hybridnej vojny na Slovákov, ktorí milujú Rusko a Putina

Začalo to v električke. Pár sa v jej priestoroch správal nevhodne a rušil verejný poriadok, čo si všimol aj vodič električky. Ten ich teda prišiel osobne vyzvať, aby z električky vystúpili. Nečakal však, že tým u akčnej dvojky spustí sériu nadávok, ktorá vyvrcholila aj jeho fyzickým napadnutím. Vo svojich útokoch pokračovali aj po tom, čo prišla hliadka dopravného dispečingu. 

Priestor neopustili, kým neuvideli príslušníkov Policajného zboru. Uniformy a hrozba bezprecedentnejšieho prístupu ich pravdepodobne presvedčili. Rešpekt k privolanej hliadke však netrval dlho. 

Akonáhle bol muž vonku na zastávke, stiahol si nohavice a ukázal všetkým prítomným svoju pohlavnú okrasu na obdiv. A keďže sa nikto nemal k činu, veci sa iniciatívne chopila Katarína a Štefana začala uspokojovať svojou rukou. 

Policajti to videli jasne - partnerská dvojka sa týmto aktom dopustila verejného pohoršenia a bezodkladne im obmedzila ich osobnú slobodu. Skončili v cele policajného zaistenia. 

image

"Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva 33-ročnému Štefanovi V. z okresu Snina a 33-ročnej Kataríne D. z Bratislavy," píše Polícia SR na svojom Facebooku.

Popri vyšetrovaní sa zistilo, že muž bol už za podobný priestupok raz postihnutý a v prípade preukázania viny pred súdom, obom hrozí odňatie slobody na šesť mesiacov až tri roky. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 03:25