Pozri si decembrové herné novinky.Twitter/jamie Moran, Need For Speed, Erbe Doroteo/
StoryEditor

Nový Need for Speed, taktická hra s hrdinami Marvelu či návrat k Zaklínačovi. Pozri si decembrové herné novinky

Ondřej Zach01.12.2022., 14:30h

Šialená strieľačka s hovoriacimi zbraňami, kartová ťahová hra zo sveta Marvelu či nová aktualizácia k tretiemu Zaklínačovi. Tohtoročné sviatky sa od svojej konzoly neodtrhneš, s decembrových herných noviniek si vyberie každý.

Lajkuj Brainee.sk na

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol je mimoriadne sľubný vesmírny horor. Prebudíš sa vo väznici s maximálnou ochrankou Black Iron Prison na mesiaci Jupitera Callisto. Aby toho nebolo málo, väzni sa začnú transformovať na hrozivé monštrá a na tebe samozrejme bude, aby si prežil a z väznice unikol. Podobnosť s hrou Dead Space nie je náhodná, na hre sa podieľa jeden z pôvodných tvorcov Glen Schofield. Vyjde druhého decembra a dostupná bude na všetkých platformách. 

Marvel‘s Midnight Suns

Od tvorcov cenenej stratégie XCOM prichádza RPG s taktickými ťahovými súbojmi s využitím kartičiek. Očakávať máme zhruba päťdesiathodinovú kampaň, kto sa však pustí aj do vedľajších úloh, môže sa dostať na sedemdesiat až osemdesiat hodín. Pre hráčov bude k dispozícií tiež druhého decembra ale dostupná bude na všetkých konzolách okrem PlayStation 4. 

Need for Speed ​​Unbound

Need for Speed ​​Unbound kombinujú realistickejšie zobrazenie s komiksovými sprievodnými efektmi, napríklad pri šmyku. Zažiješ pohlcujúce pouličné preteky s rýchlosťou 60 snímok za sekundu a niektoré z najkrajších áut v pútavom prostredí mesta Lakeshore. Štúdio Criterion je dosť skúsené, takže sme na výsledok zvedaví aj napriek nie príliš dobrým prvotným ohlasom.

Hearthstone: March of the Lich King

Stojaté vody sa snažia rozčeriť aj tvorcovia kartovej hry Hearthstone, ktorí okrem obvyklej sady nových kariet a ďalšieho kľúčového slova pridajú s novou expanziou aj nové povolanie: Death Knighty. Death Knight bude mať samostatnú sadu základných kariet, ktoré sa zadarmo sprístupnia po dokončení prológu. Hráči budú pri zostavovaní balíčka limitovaní typom rún. Špecifický mechanizmus pre nové povolanie sa týka smrti vlastných miniónov, z ktorých sa stávajú mŕtvoly, čo je ďalší zdroj na hranie vlastných kariet. Hra bude dostupná od šiesteho decembra pre fanúšikov PC, Mac, iOS a Androidu. 

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Slušne hodnotené akčné RPG Crisis Core: Final Fantasy VII, ktoré vyšlo v Európe v roku 2008 na konzolu PSP, sa dočká HD remastera s vylepšenou grafikou, súbojovým systémom a soundtrackom. Príbeh začína sedem rokov pred udalosťami FINAL FANTASY VII a sleduje mladého a ambiciózneho agenta Zacka Faira. Za úlohu vypátrať nezvestného agenta menom Genesis Rhapsodos. Dátum vydania je stanovený na 13. decembra.

High on Life

High on Life má byť komediálna strieľačka, ktorú má na starosti Justin Roiland, tvorca sci-fi animovaného seriálu pre dospelých Rick a Morty. V hre sa postavíš mimozemskému kartelu, ktorý chce ľudstvo využiť ako drogu. Staneš sa lovcom odmien, ktorý bude križovať celou galaxiou, aby s hovoriacimi zbraňami všetkých zachránil. Hra bude dostupná od 13. decembra pre platformy PC a Xbox.

The Witcher 3: Wild Hunt (next-gen patch)

Po mnohých odkladoch sa konečne dočkáme bezplatnej next-gen aktualizácie, ktorá sľubuje 60 fps, cross-save, podporu ray-tracingu či lepšie nahrávacie časy na konzolách. Okrem integrácie niektorých módov hráči získajú kozmetické predmety inšpirované seriálom na Netflixe. Kto hru zatiaľ nemá, môže si o deň neskôr kúpiť The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, ktorá zahŕňa všetky spomínané vylepšenia a vydaný obsah vrátane expanzií. Aktualizácia bude k dispozícii 14. decembra.

 

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

 

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 06:32