Mobil, ktorý sa hodí naozaj pre každéhoBrainee.sk/
StoryEditor

Dizajn, ktorý korešponduje s kvalitou. Ak hľadáš mobil s poriadnou výdržou baterky, si na správnej adrese

red15.12.2023., 09:00h

Aj teba už omrzelo každú noc nabíjať telefón a na výletoch tŕpnuť, či ti vydrží baterka? Máme pre teba telefón, s ktorým tieto strachy nemusíš mať.

Lajkuj Brainee.sk na

Žijeme v technologickej dobe, kedy sa inovatívni giganti predbiehajú na poli umelej inteligencie a vychytávok, vďaka ktorým už pomaly ani nemusíš vstať z postele. Ovládajú ti domácnosť, objednávajú jedlo, si v spojení s vonkajším svetom. Pravdou je, že čím sme preťaženejší komplikovanými vecami, utiekame sa k jednoduchším. 

Keď sa nad tým zamyslíš, väčšinu času používaš napríklad mobil na zopár základných vecí. 

Sociálne siete, fotky, internet, GPS, prípadne hudba, pozeranie seriálov. Toto sú primárne veci, ktoré by nám mal v dnešnej dobe poskytnúť každý smartfón. O čo sa aj snažia, potom však narazia na limit – s výdržou baterky. S Redmi Note 12S taký problém nebudeš mať.

Najväčšie výhody telefónu

Smartfónov je na trhu naozaj veľa, len málo je však tak kompaktných, že keď sa ich vlastnosti zlúčia, prinesú super smartfón pre cestovateľov, študentov, starších ľudí a ľudí v produktívnom veku. Redmi Note medzi také mobily patrí. Aké sú jeho najväčšie výhody?

  • Všestranný trojitý fotoaparát
  • Špičkový displey s vysokým rozlíšením aj na priamom slnku
  • Batéria s rýchlym nabíjaním a dlhou výdržou
  • Výkonný osemjadrový procesor
  • Duálne stereo reproduktory
  • Dizajn – ladné línie, len 176 gramov, štíhle telo a kompaktné rozmery

Práve tieto atribúty robia z mobilu skvelý darček pre všetky vekové kategórie. Nedávno sme pre teba spísali článok s darčekmi, ktoré ešte stíhaš do Vianoc zaobstarať pre svoich blízkych. Redmi Note medzi ne určite patrí, a ty ho už tento pondelok môžeš vyhrať na našom Facebooku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/mobily, menuAlias = mobily, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 10:00