Hodinky, ktoré menia svoj dizajn tak, ako ti vyhovuje.Xiaomi/
StoryEditor

Univerzálne darčeky, ktoré nezruinujú tvoju peňaženku. Poteší sa im každý a stíhajú prísť do Vianoc

red08.12.2023., 06:00h

Aj ty máš pocit, že nakupovanie vianočných darov je každým rokom ťažšie a ťažšie? Veľa toho vlastníme, a je náročné vybrať vec, ktorú by už tvoji známi nemali. Prinášame ti zoznam, ktorým určite nešliapneš vedľa.

Lajkuj Brainee.sk na

Inšpiruj sa s nami! Aj my sme sa totiž v redakcii zamýšľali, aké je to náročné kupovať dary pre rodičov, súrodencov, frajerov, dokonca aj pre babky či bratrancov, ktorí s nami občas Vianoce trávia. Aj keď sa všemožne snažíme, aby to tak nebolo, žijeme vo svete konzumu a našťastie v krajine, kde nie je vyslovene núdza, máme prístup takmer ku všetkému a keď vieme menežovať peniaze, môžeme si časom dovoliť veci, po ktorých túžime. Čo vie byť ošemetné najmä pred Vianocami. Ešte je ideálny čas na nákup darčekov – z eshopov ti v pohode stíhajú prísť a prevádzky sú plné tovarov.

image

Nemusí to byť tak komplikované. Tieto základné pravidlá musíš poznať, ak si chceš užiť bezpečnú jazdu na elektrickej kolobežke

My ti prinášame zoznam vecí, ktorými určite nešliapneš vedľa, ak do nich investuješ. Zamerali sme sa na univerzálne veci, veď posúď sám.

  • Lístky do divadla. Mysleli sme si, že po pandémii bude návrat do plných sál ťažký, ale opak je pravdou. Väčšina predstavení v bratislavských divadlách je každý večer plná. Herci sa tešia, že sú znova na doskách, ktoré znamenajú život a ľudia si užívajú kultúru. V divadlách môžeš kúpiť aj voucher (napríklad v hodnote 50 eur), ktorý môže obdarovaný využiť v priebehu celého roka.
  • Poukážky na knihy. Nevieme, či si si všimol, ale papierové knihy sú čoraz drahšie. Nielen papier ale aj cena práce a distribúcie išli hore. A na knihách to je poriadne cítiť. Preto poukážky využije určite každý! A dajú sa použiť aj na e-knihy, ak by mal niekto v rodine čítačku kníh.
  • Vytiahni sestru venčiť psíky. V Slobode zvierat si môžeš za symbolický poplatok zhotoviť venčiaci preukaz. Ako funguje? Len ho ukážeš v útulku, pridelia ti psíka, ktorý sa napríklad v daný deň nebol ešte venčiť, a už môžeš ísť na príjemnú dvojhodinovú prechádzku do lesa. Nedaruješ len príjemný čas obdarovanému, spoločné chvíle, počas ktorých sa môžete zastaviť v tomto chaotickom svete a porozprávať sa, ale aj pomôžeš psovi, ktorý je inak väčšinu dňa zavretý v koterci.
  • Smart hodinky. Možno ťa prekvapí, že ide o univerzálny darček, ale naozaj to tak je. Rodičia si na nich môžu merať srdcovú frekvenciu – čo oni radi, že. Frajer zaznamenávať odcvičený čas, brat cez ne môže bezpečne telefonovať priamo za volantom a... nezabúdaj na seba! Aj ty si zaslúžiš dar, ktorý pod stromčekom skutočne chceš nájsť. A že sa bojíš, že sa netrafíš do vkusu? Napríklad Redmi watch 3 od Xiaomi majú k dispozícii vymeniteľné remienky a môžeš si vybrať a nastaviť jeden z 200 ciferníkov. Môžeš s nimi v pohode plávať a zažiť pocit prémiového produktu. 

O vyššie spomínané hodinky sa môžeš už tento týždeň zapojiť do súťaže na našom Facebooku. 

 

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 17:19