Hannah a Shane.Instagram/hannahayl/
StoryEditor

Mýlia si ju s ošetrovateľkou. Taký je vzťah blond krásky a muža na vozíku

Alexandra Ševčíková12.07.2022., 15:00h

Hannah a Shane si získali svojim netradičným príbehom neuveriteľne veľa sledovateľov. Na Youtube kanáli dokumentujú všetko, od prvého rande až po svoj bežný život. Na tom by nebolo nič zvláštne. Keby Shane nemal ťažké zdravotné postihnutie.

Lajkuj Brainee.sk na

Shane Burcaw sa narodil so spinálnou svalovou atrofiou a je odkázaný na invalidný vozík. Hannah sa s ním skontaktovala cez internet. Páčil sa jej jeho zmysel pre humor a prišiel jej roztomilý. Odvtedy ich vzťah naberal na vážnosti. Ako uvádza portál New York Post, v roku 2020 svoju lásku spečatili svadbou.

image

V roku 2020 svoju lásku spečatili svadbou.

Instagram/hannahayl/

Ľudia však pre ich vzťah nemajú úplne pochopenie. Vzhľadom na Shaneovu chorobu ho mnohí pouvažujú za plný paradoxov, keďže Hannah je vysoká blondína športovej postavy bez akéhokoľvek fyzického obmedzenia. Shane prezradil, že ľudia si veľakrát mýlia jeho manželku so zdravotnou sestrou alebo opatrovateľkou. Správajú sa k nemu ako k dieťaťu alebo si myslia, že je neschopný.

Pár svoje životné strasti a slasti zdieľa na YouTubovom kanáli Squirmy and Grubs, kde ich sleduje viac ako 945-tisíc ľudí. Dokonca hovoria aj o podrobnostiach a intímnostiach ich vzťahu. Prednedávnom sa vo videu kanálu StyleLikeU rozhovorili o svojej sexualite.

image

Zvieratá som strihala tesne pred pôrodom, náš kohút poslal zopár mailov, hovorí Ria z azylu pre hospodárske zvieratá

Nahrávka s titulkom „Laughing At Your Ableist BS“ je súčasťou série, v ktorej jednotlivci rozprávajú o sebaprijatí. Počas rozprávania sa vyzlečú, aby ukázali svoju pravú identitu. Hannah povedala, že dostávajú veľa komentárov od mužov, ktorí si myslia, že nie je fér, že je so Shaneom. „Ľudia tvrdia, že nemôžem byť spokojná. Píšu to každý deň,“ vysvetlila.

Shane prezradil, že veľa ľudí predpokladá, že nemajú žiadny intímny život. Nie je to však pravda. „Naša intimita ťaží z môjho postihnutia a nie je len taká, že si ju užívam iba ja,“ vysvetlil. Pár je spolu šťastný a ako povedali, plne si dôverujú. „Najlepšie na našom vzťahu je to, že sa navzájom cítime pohodlne,“ dodala Hannah.

Shane si dlho myslel, že je pre svoje okolie na obtiaž, no pri jeho manželke je všetko inak. Ich život je veselý a plný dobrodrúžstva. „Prvýkrát v živote cítim, že nie som bremeno, pretože Hannah je tu pre mňa a necíti sa mnou obmedzená,“ povedal.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 05:30