V lietadle padali červy.Brainee X Canva/
StoryEditor

Na cestujúcich vypadávali z batožinového priestoru červy. Lietadlo sa muselo vrátiť

ČTK03.03.2024., 12:30h

Na cestujúcich v lietadle vypadávali z batožinového priestoru červy. Lietadlo americkej spoločnosti Delta Airlines na ceste z Amsterdamu sa kvôli tomuto kurióznemu incidentu rozhodol vrátiť. Informovala o tom holandská agentúra ANP.

Lajkuj Brainee.sk na

Lietadlo letelo z Amsterdamu do amerického Detroitu. Už bolo nad Britániou, keď asi po hodine letu začali vypadávať z priehradky nad hlavami cestujúcich červy, povedal agentúre cestujúci z Holandska Philip Schotte. Živočíchy pochádzali z vrecúška, v ktorom sa nachádzala zabalená pokazená ryba.

Vo vyhlásení, z ktorého citovali americké médiá, sa letecká spoločnosť cestujúcim ospravedlnila za to, že ich cesta bola „prerušená kvôli nesprávne zabalenej príručnej batožine“. Lietadlo sa vrátilo a následne ho kvôli čisteniu vyradili z prevádzky. Cestujúcim aerolinky zabezpečili najbližší voľný let.

image

Hororové momenty v lietadle. Muž zomrel po tom, čo mu z nosa a úsť vyprsklo množstvo krvi, všetci na palube začali kričať

Schotte sedel vedľa ženy, na ktorú červy padali. „V jednej chvíli som ju videl, ako si utiera červy zo sedadla kusom papiera. Bola veľmi vystrašená,“ vyjadril sa. Obaja potom informovali palubný personál. Posádka vrecúško našla a zabalila ho do igelitu. Cestujúci reagovali vystrašene a baterkami na mobilných telefónoch skúmali, či okolo nich nelezú červy, povedal Holanďan.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. máj 2024 06:57